Mad Clip: Δείτε με πόσα χιλιόμετρα επέτρεψε – Έτσι έγινε το μοιραίο δυστύχημα


O ράπερ Mad Clip, έχασε τη μάχη για τη ζωή έπειτα από πολύ σφοδρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, με νέες πληροφορίες να έρχονται στο φως για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο γνωστός ράπερ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, άνω των 200 την ώρα. Η πρώτη κλήση στην Πυροσβεστική έγινε στις 2:27 το πρωί, και άμεσα κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα. Οι πυροσβέστες όταν είδαν την κατάσταση του οχήματος άμεσα ξεκίνησαν τις προσπάθειες απεγκλωβισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν οι πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά από τη διαλυμένη πόρτα του αυτοκινήτου διαπίστωσαν πως ο τράπερ δεν είχε τις αισθήσεις του, και πως ήταν βαριά τραυματισμένος.

Οι πυροσβέστες με ειδικά μέσα και τροχούς κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες απεγκλωβισμού και τα κατάφεραν έπειτα από 2 ώρες. Ζητήθηκε προληπτικά να συνδράμει και η ΕΜΑΚ, χωρίς τελικά να χρειαστεί. Είναι άγνωστο εάν ο καλλιτέχνης φορούσε ζώνη ασφαλείας, ωστόσο πηγές της πυροσβεστικής ανέφεραν πως δεν έγινε η χρήση του κόφτη ζώνης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες ΕΔΩ

Η Ελληνική Αστυνομία από την πλευρά της συγκεντρώνει στοιχεία από κάμερες κατά μήκος του δρόμου και αναζητεί τυχόν μάρτυρες του συγκλονιστικού τροχαίου.

Τα social media από την πρώτη στιγμή έχουν κατακλυστεί με μηνύματα για το θάνατο του καλλιτέχνη, ο οποίος φαίνεται πως έκοψε το νήμα της ζωής του λόγω υπερβολικής ταχύτητας, αφού επί 80 μέτρα επιχειρούσε να φρενάρει δίχως να αποσοβήσει το μοιραίο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ