Ελεύθερος με εγγυοδοσία 10.000 ευρώ ο Ρούμπεν Σεμέδο – Δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι


Ελεύθερος κρίθηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την απολογία του στην ανακρίτρια το μεσημέρι της Πέμπτης (2/9).

Ελεύθερος με επιβολή εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του ο Ρούμπεν Σεμέδο για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού σε βάρος 17χρονης, που τον κατήγγειλλε ότι την βίασε, ενώ είχε προηγηθεί -σύμφωνα με την ίδια- ο βιασμός της από έναν 40χρονο Νιγηριανό φίλο του.

Η απολογία του 27χρονου αμυντικού διήρκησε 2,5 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση.

Κατά την είσοδο του στο γραφείο της 21ης ανακρίτριας ο ποδοσφαιριστής σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το εάν είναι αθώος είχε απαντήσει «μην ανησυχείτε φίλοι μου θα δείτε».

Νωρίτερα, κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε στην ανακρίτρια η 17χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή και τον 40 Νιγηριανό μάνατζερ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα κατέθεσε και η μητέρα της.

Η κατάθεση της καταγγέλλουσας και το «χακάρισμα» της μάνας

Από την δικογραφία και τις καταθέσεις που δόθηκαν στην αστυνομία, αποκαλύπτεται ότι η ταραγμένη όψη της 17χρονης θορύβησε τη μητέρα της, η οποία αποφάσισε να την πει ένα μικρό ψέμα για να την αναγκάσει να της μιλήσει. «Την είδα στεναχωρημένη και της είπα ότι της έχω χακάρει το κινητό και ξέρω τι έγινε, για να μου ανοιχτεί και να πει τι την απασχολεί. Εκείνη το πίστεψε και μου εξομολογήθηκε τι συνέβη», φέρεται να κατέθεσε η μητέρα της 17χρονης.

Μάλιστα, το ίδιο είπε στους αστυνομικούς και το θύμα στην κατάθεση του. «Δεν ήθελα να το πω στη μητέρα μου, αλλά μου είπε ότι μου χάκαρε το Instagram και ότι ξέρει» φέρεται να κατέθεσε η 17χρονη, η οποία στη συνέχεια εξιστόρησε όσα συνέβησαν.

«Με ξύπνησε ο 2ος κατηγορούμενος (Νιγηριανός) και άρχισε να με ενοχλεί.
«Όχι, όχι, όχι άσε με» του φώναξα εγώ, αλλά εκείνος με βίασε κανονικά. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Κάποια στιγμή άνοιξε την πόρτα του δωματίου ο Σεμέδο και μας είδε κι έφυγε. Μετά εγώ έβαλα τα κλάματα και ήρθε ο Σεμεδο και μου είπε «you wanted»» φέρεται να είπε η 17χρονη στην κατάθεσή της, αναφερόμενη στο βιασμό της από τον Νιγηριανό.

Μάλιστα, όπως τόνισε, είπε πολλές φορές «no,no,no» και στον Ρούμπεν Σεμεδο, τον οποίο καταγγέλει πως τη βίασε αμέσως μετά. «Με πήρε ο ύπνος και μετά μπήκε στο δωμάτιο ο ποδοσφαιριστής κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η φίλη μου ήταν απ΄έξω άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή, το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο, ότι δεν θέλω και η φίλη μου δεν μπορούσε να μπει μέσα, επειδή ήταν κλειδωμένα», ανέφερε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ