Αγορά smartphone: Ανακάλυψε τις top κυκλοφορίες του φθινοπώρου!


Το Φθινόπωρο έρχεται και όσοι σκέφτονται ότι υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες αγοράς κορυφαίου smartphone, δεν θα μπορούσαν να είχαν περισσότερο δίκιο.

Με τα smartphones να έχουν πραγματοποιήσει αλματώδη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια ειδικά στο φωτογραφικό τομέα, είμαστε πλέον σε θέση να αποτυπώνουμε τις σημαντικότερες στιγμές της καθημερινότητάς μας με κάθε λεπτομέρεια! Και όλα αυτά σε συνδυασμό με υποστηρίξη αδιαβροχοποίησης, κορυφαίες οθόνες που ξεχωρίζουν για τα απίστευτα χρώματα που παρέχον αλλά και επιδόσεις που θα σας ικανοποιήσουν ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Για να δούμε τι κυκλοφορεί στην αγορά…

Samsung Galaxy A72

Με AMOLED οθόνη και κατασκευή που ξεχωρίζει, το Galaxy A72 είναι σε θέση να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φωτογράφους της καθημερινότητας. Έρχεται με κύριο φακό ανάλυσης 64 MP και τρεις ακόμα: υπερευρυγώνιο 12 MP (123ο), τηλεφακό (3x οπτικό zoom, 30x Space Zoom)) στα 8 MP και macro 5 MP. Ο οπτικός σταθεροποιητής θα σου χαρίσει κινηματογραφικής ποιότητας βίντεο, ενώ η λειτουργία Bright Night εκμεταλλεύεται στο έπακρο την τεχνολογία Tetra-binning συνδυάζοντας πολλαπλά καρέ και χαρίζοντάς σου πανέμορφες φωτογραφίες ακόμα και τη νύχτα. Άφησε τη διαχείριση των ρυθμίσεων κάθε λήψης στην AI και εσύ ασχολήσου απλά με το θέμα σου!

Samsung Galaxy A52

Μία mid-range συσκευή με κάμερες που θα ζήλευε μέχρι και high-end smartphone, το Galaxy A52 είναι προετοιμασμένο για κάθε σενάριο. Συνδυάζει χαρακτηριστικά από τις κορυφαίες σειρές της Samsung, κάτω από ένα «πακέτο» που μπορεί να κριθεί ως απόλυτα ικανοποιητικό για τους περισσότερους καταναλωτές.

Η κύρια κάμερα των 64 MP έρχεται με σύστημα σταθεροποίησης OIS και διαθέτει φακό f/2.0 για εκπληκτικά αποτελέσματα και εξαιρετικά φωτεινές λήψεις. Στη διάθεσή σου βρίσκονται ακόμα τρεις κάμερες: μία υπερευρυγώνια (8 MP, f/2.2, 123ο), μία macro (5 MP) και ένας αισθητήρας βάθους (2 MP). Ακόμα κι όταν η φωτεινότητα δεν είναι ικανοποιητική, οι λήψεις σου θα είναι σταθερότατες

Apple iPhone 12 Pro Max

Με το iPhone 12 Pro Max η Apple ξεπέρασε τον εαυτό της, χαρίζοντάς μας μία συσκευή ικανή να ανταπεξέλθει σε ότι εργασία την βάλετε να εκτελέσει, δείχνοντας αντοχή στο χρόνο με βάση την τουλάχιστον 4ετη υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία. Ειδικά στο φωτογραφικό τομέα, το iPhone 12 Pro Max αφήνει με το στόμα ανοιχτούς ακόμα και τους επαγγελματίες. Διαθέτει τρεις αισθητήρες των 12 MP: έναν ευρυγώνιο (f/1.6), έναν υπερευρυγώνιο (f/2.4) και έναν τηλεφακό (f/2.2, 5x οπτικό zoom), καταγράφοντας εκπληκτικές εικόνες ακόμα και σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό. Σε αυτό άλλωστε βοηθά ο αισθητήρας LiDAR που αλλάζει μια για πάντα τους όρους του παιχνιδιού. Τράβα βίντεο με τη δύναμη των 10-bit HDR, Dolby Vision και Smart HDR 3 και κάνε πραγματικότητα όλα όσα φαντάστηκες.

OnePlus 9 Pro

Πληρότητα χαρακτηριστικών και εξαιρετική εμφάνιση χαρακτηρίζουν την τελευταία πρόταση της OnePlus, η οποία ξεχωρίζει μεταξύ άλλων για το πανέμορφο περιβάλλον που παρέχει.

Μεταξύ άλλων το OnePlus 9 Pro αποτελεί ό,τι καλύτερο μας έχει προσφέρει η κινεζική εταιρεία ειδικά στον χώρο της φωτογραφίας και, εδώ που τα λέμε, όχι άδικα. Η κύρια κάμερά του ενσωματώνει τη ναυαρχίδα της Sony όσον αφορά στους αισθητήρες, τον πανίσχυρο IMX789 στα 48 MP (f/1.8, 1/1.35 ιντσών). Αυτός, συνεπικουρείται από μία υπερευρυγώνια κάμερα με αισθητήρα IMX766 στα 50 MP (f/2.2), τηλεφακό 8 MP (f/2.4) και μονοχρωματική κάμερα 2 MP. Κύρια κάμερα και τηλεφακός διαθέτουν σταθεροποίηση OIS ενώ η ανάπτυξη ολόκληρου του συστήματος έχει γίνει σε συνεργασία με τη θρυλική Hasselblad.

Huawei P40 Pro

Το Huawei P40 Pro είναι στην ουσία ένα φωτογραφικό κινητό που φέρει τη σφραγίδα ενός κολοσσού του χώρου. Η τετραπλή κάμερα Leica Ultra Vision θα σου επιτρέψει να τραβήξεις μοναδικές φωτογραφίες μέρα και νύχτα στη μέγιστη δυνατή ανάλυση, όσο κοντά ή μακριά κι αν βρίσκεσαι από το θέμα σου. Ο αισθητήρας Ultra Vision 1/1.28 ιντσών σε συνδυασμό με το χρωματικό φίλτρο RYYB εξασφαλίζει άπλετο φως, τη στιγμή που το 4-in-1 pixel binning και η αυτόματη εστίαση Octa PD δίνουν άλλο νόημα στη φωτογραφία υψηλής ευκρίνειας. Ο SuperZoom ενσωματώνει πολλούς φακούς σε έναν χαρίζοντάς σου πεντακάθαρη εικόνα με τον συνδυασμό σταθεροποίησης OIS και AIS να κλέβει την παράσταση.

Xiaomi Mi 11

Μία συσκευή που περνάει τη φωτογραφία σε άλλο επίπεδο, το Xiaomi Mi 11 συνιστά ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα. Διαθέτει κύρια ευρυγώνια κάμερα 108 MP (f/1.85, 1/1.33 ιντσών) με σύστημα OIS την οποία πλαισιώνουν υπερευρυγώνια 13 MP (f/2.4, 123ο) και telemacro 5 MP (f/2.4, 3-10 εκατ.) για σπουδαία αποτελέσματα. Σε αυτά τα τελευταία συμβάλλει τα μέγιστα η AI με λειτουργίες όπως οι One-Click AI Cinema και Ultra Night Video. Τα οκτώ κινηματογραφικά φίλτρα θα δώσουν άλλον αέρα στις δημιουργίες σου ενώ το HDR10+ θα εξασφαλίσει πως τα βίντεό σου θα ξεχωρίζουν από αυτά των άλλων.

Samsung Galaxy S21 Plus

Για όσους επιθυμούν να αγοράσουν ένα από τα κορυφαία smartphones της Samsung και να μπουν στο εξαιρετικό οικοσύστημά της χωρίς να ξεφύγουν οικονομικά, η νοτιοκορετική εταιρεία έχει την κατάλληλη πρόταση. Ένα πραγματικά κορυφαίο smartphone όπως το Galaxy S21 Plus δε θα γινόταν να μη διέθετε και ένα εξίσου εντυπωσιακό σύστημα κάμερας. Η Samsung έχει εξοπλίσει λοιπόν τη συσκευή της με τριπλή κάμερα η οποία αποτελείται από έναν ευρυγώνιο φακό 12 MP (f/1.8, dual pixel PDAF, OIS), έναν υπερευρυγώνιο επίσης 12 MP (f/2.2, Super Steady Video) και έναν τηλεφακό με ανάλυση 64 MP (f/2.0, PDAF, OIS και 3x zoom). Τράβα βίντεο σε 4Κ (από όλες τις κάμερες) και 8Κ ανάλυση και εκμεταλλεύσου το 8K Video Snap για να δημιουργήσεις εκπληκτικά ενσταντανέ 33 MP.

realme 8 Pro

Με αρκετά υψηλό δείκτη τιμής απόδοσης, το realme 8 Pro αποτελεί μία από τις πιο συμφέρουσες αγορές εκεί έξω. Όχι μόνο εξαιτίας των επιδόσεων που παρέχει και της εκπληκτικής οθόνης αλλά και με βάση τις φωτογραφικές του δυνατότητες.

Ενσωματώνοντας σύστημα τεσσάρων καμερών που θα περίμενε να βρει κανείς σε μία ακριβότερη συσκευή, το realme 8 Pro μόνο απαρατήρητο δεν περνά. Έρχεται με κύρια κάμερα 108 MP η οποία βασίζεται στον αισθητήρα ISOCELL HM2. Το δε σύστημα φακού αποτελείται από έξι οπτικά στοιχεία, υποστηρίζει PDAF και ενσωματώνει τεχνολογίες Smart ISO και 9-in-1 binning. Σε συνδυασμό με την AI, είναι σε θέση να αφαιρεί τον θόρυβο από κάθε λήψη, προσφέροντας παράλληλα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Η κύρια κάμερα της συσκευής υποστηρίζει 3x οπτικό zoom ενώ αν χρειαστεί να χωρέσεις ακόμα περισσότερα στο κάδρο, υπάρχει και υπερευρυγώνια (f/2.25, 119ο).

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Βαδίζοντας στον ίδιο δρόμο με το προηγούμενο smartphone, το Redmi Note 10 Pro έχει κάψει καρδιές και όχι τυχαία. Αποτελώντας ένα -value for money κινητό-, η Xiaomi το έχει εξοπλίσει μεταξύ άλλων και με πολύ καλό φωτογραφικό σύστημα.

Έτσι η Xiaomi, βλέπεις, εφοδίασε το κινητό της με έναν θηριώδη αισθητήρα 108 MP ο οποίος είναι σε θέση να αποτυπώσει εντυπωσιακές λεπτομέρειες, ανοίγοντας διάπλατα μπροστά σου έναν νέο, ανεξερεύνητο κόσμο. Ο συγκεκριμένος μάλιστα πλαισιώνεται από αισθητήρα βάθους, telemacro και υπερευρυγώνιο φακό για ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Πρόσθεσε την τεχνολογία 9-in-1 binning που αυξάνει κατά 900% την ευαισθησία του αισθητήρα και βέβαια το Night Mode 2.0 για εκπληκτικές επιδόσεις ακόμα και τη νύχτα και δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ