Κηδεία Mad Clip: To “τελευταίο αντίο” στην κηδεία του τράπερ-Εμφανώς συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα


Το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου φίλοι, συγγενείς, αλλά και πλήθος θαυμαστών είπαν το τελευταίο αντίο στον γνωστό τράπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στην παραλιακή λεωφόρο.

Η κηδεία του 34χρονου καλλιτέχνη έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα του Παλαιού Φαλήρου, ενώ με απόφαση του ιερού ναού η τελετή μεταδόθηκε ζωντανά στο Youtube προκειμένου να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραβρεθούν.

Σημειώνεται ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες κόσμος συνέρρεε στο σημείο όπου ο 34χρονος τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή, για να αφήσει λουλούδια και να ανάψει ένα κερί στη μνήμη του. Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ στους θαυμαστές, σε καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής και συνεργάτες του.

Ήδη στα social media γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον Mad Clip.

Μεταξύ αυτών και η ποπ σταρ Ελένη Φουρέιρα, η οποία επίσης παρέστη στην κηδεία του τράπερ προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον καλό της φίλο και συνεργάτη. Η ίδια, ντυμένη στα λευκά, ήταν εμφανώς συγκινημένη.

Το συγκινητικό post της Ελένης Φουρέιρα για τον θάνατο του Mad Clip και το τελευταίο αντίο

Την ημέρα του θανάτου του 34χρονου τράπερ, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια ανέβασε μια μαύρη φωτογραφία στα social media, ενώ λίγο αργότερα στα stories της ανήρτησε έναν στίχο του Κωνσταντίνου Ι. Κορίδη από το ποίημα του «Δημιουργία».

«Οι λέξεις πασχίζουν να βρουν μορφή στων δακρύων σου το σύμπαν» έγραψε χαρακτηριστικά η ποπ καλλιτέχνιδα, εκφράζοντας τη θλίψη της για την μεγάλη απώλεια.

Σημειώνεται ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια βρισκόταν στον ίδιο γάμο που ήταν και ο τράπερ Mad Clip, το μοιραίο βράδυ και μάλιστα μαζί της τραγούδησε και το τελευταίο του ντουέτο, προς τιμήν του νιόπαντρου ζευγαριού.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ