Θεμιστοκλέους για Παλαμά: Είναι μια έκνομη δραστηριότητα με διοικητικές και ποινικές κυρώσεις


Ο κ. Θεμιστοκλέους τόνισε ότι η υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στον Παλαμά συνιστά έκνομη ενέργεια και θα υπάρξουν κυρώσεις.

Ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, αναφέρθηκε κατά την σημερινή ενημέρωση για τους εμβολιασμούς και στην υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά στο Κέντρο Υγείας του Παλαμά Καρδίτσας.

Ο κ. Θεμιστοκλέους είπε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η ΕΔΕ και έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα. «Μιλάμε για ένα πολύ περιορισμένο αριθμό ατόμων που φαίνεται να έχει πάρει πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ δεν έχει εμβολιαστεί, από εσκεμμένες ενέργειες συγκεκριμένου ατόμου και εξετάζεται η συμμετοχή άλλων ατόμων στη διαδικασία», είπε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για εκτεταμένη διενέργεια εικονικών εμβολιασμών. Τόνισε ότι υπάρχουν δικλίδες ασφαλείας της επιχείρησης «Ελευθερίας», που καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την καταχώρηση εμβολιασμού που δεν έχει γίνει.

«Είναι μια έκνομη δραστηριότητα με διοικητικές και ποινικές κυρώσεις» και, όπως είπε, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και νομοθετική πρωτοβουλία για αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου. Ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι παρόμοια περιστατικά έχουν γίνει και σε άλλες χώρες της ΕΕ και σε αρκετές περιπτώσεις «ανακαλύπτονται ότι τα άτομα τα οποία έχουν λάβει πλαστό πιστοποιητικό όταν νοσήσουν και καταλήξουν σε νοσοκομείο είναι οι πρώτοι οι οποίοι καταγγέλλουν το γιατρό που έδωσε ψευδή βεβαίωση».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ