25 Απριλίου 2024

Big Brother 2: O Θέμης Κανέλλος αποκαλύπτει το όνομα του παίκτη που πήγε στο σπίτι του για να του ζητήσει πληροφόριες [vid]


Σημειώνουμε ότι, ο Θέμης Κανέλλος πριν την π

ρεμιέρα του Big Brother ανήρτησε ένα story στο οποίο δήλωνε ότι γνωρίζει προσωπικά έναν από τους παίκτες

του φετικνού κύκλου του ριάλιτι.

Τώρα, λίγες ημέρες μετά και ενώ ο Ισίδωρος Δούνης έχει ήδη προκαλέσει πανικό στο σπίτι ο Θέμης Κανέλλος “ξαναχτυπά”.

Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεόραση του Open και την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;”, ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον Ισίδωρο Δούνη και αποκάλυψε ότι ο τελευταίος τον επισκέφτηκε στο σπίτι του και ότι του ζητούσε πληροφορίες για τα εντός του παιχνιδιού.

Αναλυτικότερα, όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του Big Brother 1 για τον Ισίδωρο Νούση που έχει προκαλέσει αναταρραχές μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού:

«Στην ανάρτηση που έκανα πριν λίγες μέρες δεν είπα τον Ισίδωρο αλλά, ναι, τον Ισίδωρο ήξερα. Έρχεται τελος πάντων στο σπίτι μου και καθόμαστε κυριολεκτικά δύο ώρες και μου μιλάει για το Big Brother. Αρχίζει και μου κάνει ερωτήσεις, μου λέει για στρατηγικές, με ρωτάει για σημεία που να μην ακούγονται ή να μην καταγράφουν οι κάμερες. Εγώ του τα έλεγα, δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ότι θα χρησιμοποιήσει κάπως αυτές τις πληροφορίες», ανέφερε Θέμης Κανέλλος

«Εμένα δεν μου είχε πει τίποτα για τον Θεό. Δεν μου είχε πει τίποτα πως είχε πάει σε καμία Θεολογία, δεν μου είχε πει τίποτα από όλα αυτά. Επίσης, όταν ήρθε στο σπίτι μου, δεν είχε αυτή τη γλυκιά φωνή. Δεν μου μιλούσε έτσι», προσέθεσε ο Θέμης Κανέλλος μιλώντας για τον Ισίδωρο Δούνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ