Η Γη της Ελιάς επεισόδιο 10: Στέφανος και Μυρτάλη αποφασίζουν να μείνουν μαζί στο πατρικό του, κάτι που εξοργίζει την Αρετή [trailer]


Άλλο ένα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του MEGA η Γη της Ελιάς, γεμάτο έρωτα, πάθος και σασπένς έρχεται απόψε (8/9) στις 21:00. H νέα καθημερινή σειρά σε σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου έχει ήδη “καθηλώσει” τηλεθεατές και τηλεθεάτριες μπροστά στη μικρή οθόνη.

Στο επίκεντρο του νέου συναρπαστικού επεισοδίου είναι και πάλι η σχέση της Μυρτάλης με τον Στέφανο. Σταδιακά κι ενώ η πλοκή ξεδιπλώνεται, μία νέα σχέση αναπτύσσεται, ενώ οι οικογενειακές ιστορίες αναστατώνουν τους ήρωές της νέας επιτυχημένης δραματικής σειράς.

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA:

Ο Στέφανος και η Μυρτάλη δίνουν αμοιβαίες εξηγήσεις για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους. Η Μυρτάλη τού εξομολογείται όλα τα περιστατικά και τις επιθέσεις που δέχτηκε και οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν.

Αποφασίζουν να μείνουν μαζί στο πατρικό του σπίτι, γεγονός που εξοργίζει την Αρετή. Ωστόσο, στο πλευρό των παιδιών βρίσκεται πάντα ο Στάθης.

 

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης  πηγαίνει βόλτα με την Άννα και της εκφράζει τη γοητεία που ασκεί πάνω του. Η Άννα, πιο ντροπαλή και μαζεμένη, θα περιορίσει αυτή τη συνάντηση σε ένα και μοναδικό φιλί.

 

Παράλληλα, η Αθηνά φεύγει για την Αθήνα, λέγοντας στον Δημήτρη ότι πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι, ενώ στην πραγματικότητα πηγαίνει να συναντήσει τη μητέρα της, της οποίας την ύπαρξη κρατάει κρυφή απ΄ όλους.

Ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι η Μυρτάλη ψάχνει για δουλειά και της προτείνει να δουλέψει στους δικούς τους ελαιώνες, αλλά εκείνη αρνείται. Επίσης, ο Ισίδωρος αποφασίζει να αποκαλύψει στην Ιουλία τον πραγματικό λόγο για τον οποίο την παράτησε ο Στάθης, 25 χρόνια πριν.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου στο βίντεο που ακολουθεί:

  • Ποιοι παίζουν στη Γη της Ελιάς; – Το cast της σειράς

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας
και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης
φιλική συμμετοχή: Άντζελα Γκερέκου. Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
στον ρόλο της Μαργαρίτας: Λυδία Κονιόρδου
guest star: Μάρω Κοντού

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ