Big Brother spoiler (8/9): Σφροδρή σύγκρουση Κώστα και Στηβ-Ο Στηβ απαιτεί να μην του ξαναμιλήσει [vid]


Απόψε η μυστική αποστολή τους φτάνει στο τέλος της και ο Big Brother θα αποκαλύψει την αλήθεια. Κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους τελικά; Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι παίκτες σε αυτή την αποκάλυψη;

Ο Στηβ και η Σύλια εξακολουθούν να είναι κοντά στηρίζοντας ο ένας τον άλλο. Ο πρώτος έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με τον Κώστα, από τον οποίο απαιτεί να μην του ξαναμιλήσει.

Στη συνέχεια, o Κώστας ξεσπά στο δωμάτιο επικοινωνίας λέγοντας ότι θέλει να φύγει. «Θέλω να σηκωθώ να φύγω, δεν θέλω να κάτσω άλλο. Δεν μπορώ καθόλου, θέλω να φύγω.», λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Η Σοφία, από την άλλη, μοιράζεται ένα κρυφό της ταλέντο με τους συγκάτοικους και… διαβάζει τη μοίρα τους!

Big Brother spoiler: Το τρέιλερ της Τετάρτης (08/09)

Big Brother 7/9 highlight: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από το σπίτι του Mεγάλου Aδελφού

Μεγάλες φαίνεται πως θα είναι οι ανατροπές στο Big Brother 2. Τι κι αν είμαστε ακόμη στην αρχή, η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση έκανε την εμφάνισή της. Έτσι, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είδαμε πως η Γιώτα Μυλωνά είχε πει πως θα ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Μεγάλος Αδελφός της είχε μάλιστα προτείνει να πάρει χρόνο για να το σκεφτεί πρώτα και μετά να αποφασίσει εαν όντως θέλει να φύγει οικειοθελώς μιας και δεν γινόταν να φύγει μετά από την αποχώρηση της Ελένης Σπανού, που αποχώρησε από το ριάλιτι παιχνίδι μετά από την ψηφοφορία.

Έτσι, η Γιώτα Μυλωνά αποτελεί ήδη παρελθόν από το παιχνίδι, ενώ η ίδια ήταν αρκετά συμπαθής στον Κώστα ο οποίος είχε έρθει αρκετά κοντά της. Μάλιστα της είχε πει χαρακτηριστικά πως την πάει αρκετά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ