Μυτιλήνη – Κορονοϊός: Αγωνία για τις επιπλοκές ανεμβολίαστης 20χρονης

Κι ενώ το κύμα της πανδημίας του κορονοϊού στη Μυτιλήνη αποκλιμακώνεται σταδιακά, η εισαγωγή για νοσηλεία στο νοσοκομείο μιας 20χρονης ανεμβολίαστης Μυτιληνιάς δείχνει ότι η νόσος είναι παρούσα. Και «χτυπά» με επιπλοκές συνανθρώπους μας κάθε ηλικίας.

Χθες Τετάρτη από τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκε για πρώτη φορά μετά από καιρό μονοψήφιος αριθμός κρουσμάτων στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα μόλις οκτώ. Το γεγονός, συνέχεια μιας σταδιακής μείωσης του αριθμού των κρουσμάτων στο νησί τις τελευταίες μέρες, αποδεικνύει την πολυαναμενόμενη σταθεροποίηση και αποκλιμάκωση της νόσου.

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται σε κλίνες μονάδας covid 12 άτομα, ενώ διασωληνωμένοι νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσηλευτικού ιδρύματος άλλοι δυο συνάνθρωποι μας και οι δυο άνω των 60 ετών και ανεμβολίαστοι.

Χθες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης εισήχθη για νοσηλεία 20χρονη Μυτιληνιά με επιπλοκές στην υγείας της από τη νόσο του κορονοϊού. Εδώ ας σημειωθεί ότι η 20χρονη ήταν ανεμβολίαστη.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι όπως τα στοιχεία πλέον δείχνουν, νοσηλεία χρήζει η συντριπτική πλειοψηφία των ανεμβολίαστων ασθενών που παρουσιάζουν επιπλοκές ενώ όσοι εμβολιασμένου χρειασθούν νοσηλεία αυτή είναι διάρκειας λίγων μόλις ημερών και παίρνουν εξιτήριο χωρίς επιπλοκές στην υγεία τους.

Πηγή: stonisi.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ