Πέθανε ο «αστυνόμος Μάουζερ» από τη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»


Θλίψη για τον θάνατο σε ηλικία 84 ετών του ηθοποιού Αρτ Μετράνο που έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως «αστυνόμος Μάουζερ» στη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο ηθοποιός Αρτ Μετράνο ο οποίος έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως «αστυνόμος Μάουζερ» στη σειρά ταινιών «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή». Σύμφωνα με τον γιο του που μίλησε στο Hollywood Reporter o ηθοποιός πέθανε την Τετάρτη από φυσικά αίτια στο σπίτι του στη Φλόριντα.

Εκτός από τις εμφανίσεις τους σε δύο ταινίας της «Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής» το 1984 και το 1985 ο Μετράνο είχε εμφανιστεί και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές όπως “Happy Days”, “All in the Family,” “Bewitched,” “Starsky and Hutch” και “Mod Squad”.

Ο Μετράνο στα πρώτα χρόνια της καριέρας του εμφανιζόταν σε ένα σόου στην Καλιφόρνια με τίτλο The Amazing Metrano όταν το 1970 τον είδε ένας παραγωγός του σόου “The Tonight Show Starring Johnny Carson” ο οποίος εντυπωσιάστηκε από το ταλέντο του και του «άνοιξε την πόρτα» για τα επόμενα βήματά του.

O Αρτ Μετράνο δεξιά στην εικόνα

Δυστυχώς για τον ίδιο, όμως, στο απόγειο της καριέρας του, το 1989, είχε ένα τρομακτικό ατύχημα καθώς έπεσε από μια σκάλα ενώ έκανε επισκευές στη στέγη του σπιτιού του με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και να μείνει τετραπληγικός.

«Ήταν στο απόγειο της καριέρας του όταν αυτό συνέβη και τότε όλα σταμάτησαν. Αλλά κατάφερε να χαρεί τη ζωή και να ξεπεράσει τις δυσκολίες» δήλωσε ο γιος του Μετράνο.

Ο «αστυνόμος Μάουζερ» της «Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής» αφήνει πίσω του τέσσερα παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ