Μπάιντεν Ford: Έχει ήδη ορίσει κάποιες περιπτώσεις όπου χρειάζεται το εμβόλιο


Μπάιντεν Ford: Η Ford λέει ότι αξιολογεί τις νέες σαρωτικές απαιτήσεις του προέδρου Μπάιντεν για εμβόλια προκειμένου να «καθορίσει ποιες προσαρμογές πρέπει να γίνουν» στην τρέχουσα πολιτική της εταιρείας. Την Πέμπτη, ο Μπάιντεν αποκάλυψε ένα σχέδιο αντιμετώπισης της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού που οφείλεται στην εξάπλωση της παραλλαγής δέλτα.

Το σχέδιο αναμένεται να επηρεάσει έως και 100 εκατομμύρια Αμερικανούς-υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα, καθώς και εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη και ομοσπονδιακούς εργολάβους. «Πιστεύουμε ότι το εμβόλιο παίζει κρίσιμο ρόλο στην καταπολέμηση του ιού και έχουμε ήδη ορίσει κάποιες περιπτώσεις όπου χρειαζόμαστε το εμβόλιο», δήλωσε εκπρόσωπος της Ford στο FOX Business. Ένα σχετικό λογότυπο της Ford εκτίθεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πίτσμπουργκ

Η εταιρεία σχεδιάζει να αξιολογήσει “τις νέες εκτελεστικές ενέργειες για να καθορίσει ποιες προσαρμογές πρέπει να γίνουν στην τρέχουσα πολιτική εμβολιασμού καθώς συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των εργαζομένων της”, συνέχισε ο εκπρόσωπος. Η Ford ενθαρρύνει έντονα τους υπαλλήλους της να εμβολιαστούν, αλλά δεν το απαιτεί. Επί του παρόντος, η εταιρεία απαιτεί από τους υπαλλήλους των ΗΠΑ να είναι πλήρως εμβολιασμένοι για την COVID-19 πριν από οποιοδήποτε διεθνές επαγγελματικό ταξίδι.

Παρά το γεγονός ότι περισσότεροι από 208 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν τουλάχιστον μία δόση εμβολίων, οι ΗΠΑ βλέπουν περίπου 300% περισσότερες νέες μολύνσεις COVID-19 την ημέρα, περίπου δυόμιση φορές περισσότερες νοσηλείες και σχεδόν διπλάσιο αριθμό θανάτων σε σύγκριση με την ίδια ημερομηνία πέρυσι. Περίπου 80 εκατομμύρια άνθρωποι παραμένουν χωρίς εμβόλιο. “Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση και μπορεί να διαρκέσει για λίγο”, είπε ο Μπάιντεν.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ