Άγριες μέλισσες επεισόδιο 127: Προύσαλης και Ρίζω παντρεύονται

Το σημερινό επεισόδιο της Πέμπτη 15/04/21, ανοίγει με έναν ήρωα, ο οποίος είναι εξοργισμένος και προσπαθεί να επιβεβαιώσει τα όσα έχει μάθει από την άλλη θα δούμε και την συνέχεια μίας διαμάχης όπου θα φέρει μία συμμαχία για να αποφευχθούν , ενώ μια ηρωίδα κρατάει αντίσταση. Ένας από τους ήρωες κυριεύεται από τον φόβο και  αλλά δεν επιτρέπει εξελίξεις.

Από την άλλη μεριά μία ηρωίδα δεν υποχωρεί και κάνει τα πάντα για να κερδίσει όλα, όσα θέλει. Την ίδια ώρα κάποιοι από τους ήρωες , προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τους λόγους αποφάσεων, άλλων ηρώων και πώς θα τις ανατρέψουν. Στο τέλος του επεισοδίου θα μας απασχολήσει μία πρόταση γάμου , αλλά και ο γάμος δύο ηρώων.

Η αποκάλυψη του Μιλτιάδη στον Δούκα

  •  Ο Δούκας, μετά την αποκάλυψη του Μιλτιάδη προσπαθεί με χίλια ζόρια να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα έχει μάθει.

Ο Κωνσταντής υπερασπίζεται τον Νικηφόρο

  • Τα μέλη του συνεταιρισμού συγκρούονται για τα καλά με τον Νικηφόρο και τοτε ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί  προκειμένου  να τον γλιτώσει. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει αν και φοβάται στην ουσία τον Νικηφόρο.

Η Ασημίνα επισκέπτεται το σπίτι των Σεβαστών

  • Ο Νικηφόρος νιώθει να απειλείται από όλους και όλα και γι αυτό παρά την δικαστική απόφαση δεν αφήνει τον Σέργιο να πάει να δει τη μητέρα του. Η Ασημίνα όμως αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα και πάει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών προκειμένου να δει ξανά τον μικρό Σέργιο.

 Πηνελόπη – Γραμματικός χωρίζουν

  • Ο Γραμματικός προσπαθεί να αντιληφθεί τους λόγους που η  Πηνελόπη  θέλει να χωρίσουν αλλά εκείνη έχει ήδη αποφασίσει ότι θέλει να γυρίσει στο σπίτι της.

Προύσαλης- Ρίζω παντρεύονται

Ο Κωνσταντής φοβάται  πολύ για την Δρόσω αλλά ακόμα δεν μπορεί να καταπιεί τα όσα έχει μάθει για εκείνη, ενώ ο Προκόπης ζητά από τη Λέτα επιτέλους να γίνει γυναίκα του και να τον ακολουθήσει στο χωριό. Η μέρα του γάμου για Προύσαλη και Ρίζω έφτασε  και όλο το χωριό βρίσκεται δίπλα τους. Όλοι εκτός από τον Δούκα που για άλλη μια φορά, περνά τα όρια του νόμου.

 

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου Πέμπτη 15/04/21.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here