Υπόθεση 8 κιλών κοκαΐνης: Τη Δευτέρα στον ανακριτή το 28χρονο μοντέλο – Το χρονικό


Η 28χρονη και ο σύντροφός της θα βρεθούν ενώπιον του Ανακριτή τη Δευτέρα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών.

Στον ανακριτή θα βρεθεί τη Δευτέρα το 28χρονο μοντέλο που συνελήφθη να έχει στην κατοχή του 7,8 κιλά κοκαΐνης. Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψη της 28χρονης και τους συντρόφου της, αξιοποιώντας πληροφορία για «ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη σε μαγαζιά του κέντρου και των νοτίων προαστίων».

Την ίδια στιγμή οι Αρχές αναζητούν τα «μεγάλα κεφάλια» του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών που πιθανότατα παρέδωσαν την κοκαΐνη στο σύντροφο της παίκτριας ριάλιτι που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εκτιμούν ότι τα 7,8 κιλά κοκαΐνης μπορεί να βρέθηκαν στην κατοχή του 32χρονου, πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα κέρδη θα κατέληγαν σε εκείνον.

Σύμφωνα με έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ένα μικρό μέρος από τα περίπου 300.000 ευρώ (τόσο υπολογίζεται η αξία της κοκαΐνης) θα κατέληγαν σε εκείνον και -ενδεχομένως- στην παίκτρια του ριάλιτι και τα υπόλοιπα θα τα έπαιρναν τα αρχηγικά μέλη κάποιου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης που δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια. Μάλιστα, η ποιότητα της κοκαΐνης κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι μέρος αυτής θα κατέληγε σε… vip πελάτες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί πρώτα συνέλαβαν τον σύντροφό της, ο οποίος κρατούσε μια βαλίτσα, η οποία περιείχε 7 κιλά και 827 γραμμάρια κοκαΐνης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη ήταν επεισοδιακή και έγινε μες στη μέση του δρόμου στη Νέα Σμύρνη, με το νεαρό να προβάλει σθεναρή αντίσταση επιχειρώντας να χτυπήσει με κάθε τρόπο τους αστυνομικούς.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ