Γ. Τσαπρούνης: Η United Group έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη Wind και την Ελλάδα


Ο διευθυντής εταιρικών σχέσεων της Wind, Γιώργος Τσαπρούνης, βρέθηκε στο περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στη ΔΕΘ, όπου σχολίασε τόσο την εξαγορά της εταιρείας από την United Group όσο και τις γενικότερες εξελίξεις.

Σε ερώτηση του Νίκου Φιλιππίδη για την ψηφιακή μετάβαση σε συνδυασμό με τις μεγάλες αλλαγές που επήλθαν στη Wind, σχολίασε ότι η εξαγορά της εταιρείας από την United Group αποτελεί μία «εξαιρετική εξέλιξη, που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης τόσο στη Wind όσο και στην Ελλάδα».

«Για εμάς είναι μεγάλη χαρά που εντασσόμαστε στο μεγάλο αυτό όμιλο», τόνισε ο κ. Τσαπρούνης, για να συμπληρώσει ότι προγραμματίζονται 500 εκατομμύρια ευρώ σε επενδύσεις εντός της επόμενης πενταετίας, «που θα αλλάξουν τη χώρα μας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Πρόκειται συνολικά για εξαιρετικές εξελίξεις, για τη Wind, την οικονομία μας και την ίδια την Ελλάδα», σημείωσε ο διευθυντής εταιρικών σχέσεων της Wind. Σημείωσε πάντως ότι χωρίς ψηφιακές υποδομές τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει και ότι σε αυτό ακριβώς τον τομέα ρίχνουν το βάρος τους όλες οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες.

Αναφερόμενος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο κ. Τσαπρούνης είπε ότι «είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις της ΔΕΘ να ξανά ξεκινάει, το έχει ανάγκη η χώρα, είναι αναπτυξιακό εργαλείο, παρά τις σχετικά λιγότερες φετινές συμμετοχές».

Τέλος, υπενθύμισε τη βαρύτητα που έχει η ψηφιακή διακυβέρνηση στην αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας τονίζοντας ότι τα «νέα παιδιά θέλουν ένα σπρώξιμο γιατί από εκεί θα ξεπηδήσουν οι επενδύσεις του μέλλοντος».

Πηγή: OT


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ