ΔΕΘ 2021 – Μητσοτάκης: Οι πυρκαγιές ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη θητεία μου


«Κάθε κρίση μάς κάνει πιο δυνατούς. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στην 85η ΔΕΘ 

Για τη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων στη διετία της διακυβέρνησής του και το ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή αυτής τη θητείας, ο πρωθυπουργός απάντησε -σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στην 85η ΔΕΘ- ότι συναισθηματικά πιο δύσκολη στιγμή ήταν οι πυρκαγιές.

Διότι όπως είπε, αισθάνεται κανείς όταν βλέπει αυτό το τείχος της φλόγας ειδικά τα βράδια να βρίσκεται σε μία θέση όπου δυσκολεύεται να κάνει κάτι για να αντιμετωπίσει αυτή την καταστροφή.

«Όμως πρέπει να σας πω ότι πια η διαχείριση των κρίσεων είναι μεταξύ των επιταγών των σύγχρονων κυβερνήσεων και πρέπει να βρίσκουμε έναν τρόπο να διαχειριζόμαστε κρίσεις αποτελεσματικά από τη μια. Κι από την άλλη, όμως πιστεύω ότι δεν πρέπει να σταματάμε το πολιτικό και μεταρρυθμιστικό μας έργο.

Κάθε κρίση μάς κάνει πιο δυνατούς. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Σε όλες τις κρίσεις ήμασταν ψύχραιμοι, αποτελεσματικοί, βλέπαμε την κατάσταση και όπου χρειάστηκε να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις, τις πήραμε», τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ