Τρίποντο πρεμιέρας και ποιότητας για την ΑΕΚ


Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ΑΕΚ στην Superleague, αφού νίκησε την νεοφώτιστη ομάδα του Ιωνικού με 3-0 σκορ. Τα τέρματα σημειώθηκαν από τους Λε Ταλέκ 7′, Άμπραμπατ 62΄ (πεν.) και Ζούμπερ 66′, ενώ υπήρξε και μία αποβολή για τους φιλοξενούμενους στο 33′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, από τον πρώην ερυθρόλευκο  ποδοσφαιριστή Αλεξί Ρομαό.

Τρίποντο πρεμιέρας και ποιότητας για την ΑΕΚ λοιπόν που ελπίζει σε καλύτερες μέρες, μετά τις σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της και τις 13 νέες προσθήκες ποδοσφαιριστών, που αν μην τι άλλο σφύζουν από ποιότητα. Σε αυτήν την ατομική ποιότητα των παικτών του ποντάρει αρχικά ο Β.Μιλόγεβιτς, προκειμένου να παίρνει τρίποντα και αποφεύγοντας τυχόν εσωτερικούς τριγμούς από ανεπιτυχή αποτελέσματα, αφού χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δημιουργήσει ένα ομοιογενές σύνολο.

Είναι πασίδηλο, ότι η αμυντική λειτουργία των κιτρινόμαυρων θέλει πολλή δουλειά, από τις λίγες φορές που βγήκαν οι Νικαιώτες στην κόντρα επίθεση, το αμυντικό δίδυμο των Τζαβέλλα και Βράνιες δεν ήταν επαρκώς αποτελεσματικό. Επιπρόσθετα άξιο αναφοράς είναι ότι οι γραμμές είχαν μεγάλες απόστάσεις μεταξύ τους, υπήρξε δυσκολία μεταφοράς της μπάλας με ασφάλεια από τον άξονα, αλλά αυτά είναι θέματα τα οποία επιλύονται μέσω των προπονήσεων ή καμουφλάρονται από τον προπονητή με την πάροδο του χρόνου.

Πλέον υπάρχει η ”ποδοσφαιρική μαγιά” και δεν υφίσταται καμία δικαιολογία από τον Σέρβο προπονητή, έπειτα βέβαια από ένα εύλογο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον άλλους 2-3 μήνες), να μην δείξει δείγματα ποδοσφαιρικής γραφής στην ομάδα του. Μπορεί επιθετικά να βασίζεται στην υπεροπλία των ποδοσφαιριστών του, ωστόσο η άμυνα προσφέρει τίτλους….

Επιμέλεια: Tommy T. 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ