Το realme GT Master Edition ήρθε στην Ελλάδα


Η realme η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο έφερε το realme GT Master Edition της σειρά GT στην Ελλάδα. H νέα συσκευή είναι διαθέσιμη σε όλους τους εμπόρους.

Πιο συγκεκριμένα το GT Master Edition χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Snapdragon 778G 5G με μνήμη RAM έως 8 GB. Ενώ ακόμη το Master Edition υποστηρίζει το σύστημα ψύξης Vapor Chamber Cooling System, το οποίο κληρονομήθηκε από τη ναυαρχίδα realme GT. Αυτό επιτρέπει στη συσκευή να προσφέρει κορυφαία εμπειρία gaming.

Εκτός από τις απίστευτες επιδόσεις το realme GT Master Edition διαθέτει επίσης μια selfie κάμερα

Το realme GT Master Edition διαθέτει κάμερα selfie 32MP Sony, με αισθητήρα Sony IMX615, διάφραγμα F2.45, οπτικό πεδίο FOV 85 μοιρών, ανάλυση 6560*4928. Ο αισθητήρας Sony επιτρέπει καλύτερη ποιότητα εικόνας, με υψηλή ανάλυση, έτσι ώστε η κάθε selfie να είναι εξαιρετικά ευκρινής.

Κύρια κάμερα

Το realme GT Master Edition διαθέτει κύρια κάμερα 64 MP, με εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 119° και φακό macro 4cm. Η επαγγελματική κάμερα 64 MP μπορεί να εγγράψει τέλεια μακριά και κοντά, μέρα και νύχτα, σε κατακόρυφο και οριζόντιο προσανατολισμό.

Η realme συνεργάστηκε με πολλούς επαγγελματίες φωτογράφους δρόμου για να συζητήσει μαζί τους πώς θα μπορούσε να δημιουργήσει καθηλωτικές φωτογραφίες δρόμου. Μελετώντας τον τεράστιο αριθμό έργων φωτογραφίας δρόμου από ολόκληρο τον κόσμο, εντόπισε δύο κοινά χαρακτηριστικά, αυτό του “γρήγορου” και του “πραγματικού”, βάσει των οποίων σχεδιάστηκε μια επαγγελματική λειτουργία φωτογραφίας δρόμου που μπορεί να καταγράψει γρήγορα και να μειώσει τις παρεμβολές.

Κορυφαία οθόνη

Το realme GT Master Edition χρησιμοποιεί οθόνη Samsung AMOLED. Υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 360 Hz, ενώ διαθέτει 100% ευρεία έγχρωμη οθόνη DCI-P3. Έχει πλούσια απόδοση χρωμάτων, στενότερο πλαίσιο και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

realme GT Master Edition Series: Η ναυαρχίδα με την καλύτερη σχεδίαση για το 2021

Συνδυάζοντας τη σχεδιαστική κομψότητα με την τεχνική υπεροχή, η σειρά realme GT Master Edition επιδιώκει να αναβαθμίσει τη δυνατότητα των νέων να εξερευνούν και να δημιουργούν, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ένα κινητό υψηλών προδιαγραφών που είναι τόσο προσιτό όσο και εξαιρετικό.

Εμπνευσμένη από τη σημασία των ταξιδιών στη ζωή των νέων, η realme εμπιστεύτηκε τον διάσημο βιομηχανικό σχεδιαστή Naoto Fukasawa για να σχεδιάσει τη σειρά GT Master Edition Series. Δημιούργησε τα προϊόντα έχοντας κατά νου μια μοναδική σχεδιαστική επιρροή – τις βαλίτσες. Εκτός από το μοναδικό του σχήμα, το πίσω μέρος του τηλεφώνου είναι χαραγμένο έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την κυματιστή γρίλια μιας βαλίτσας, αποτελώντας τον πρώτο κοίλο σχεδιασμό από vegan-δέρμα στην ιστορία των smartphone.

Πληροφορίες σχετικά με την τιμή και τις εκδόσεις

Το νέο realme GT Master Edition είναι διαθέσιμο σε δυο εκδόσεις 8/128 στα 429€ και σε 12/256 με τιμή προσφοράς στα 419€ από τις 13.09 έως τις 19.09 (αρχική τιμή στα 469€).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ