Πετρούπολη: Έτσι σώθηκε η ζωή της 15χρονης που έπεσε από τον γκρεμό των 14 μέτρων


Τις αιτίες που οδήγησαν στην πτώση της 15χρονης από τον γκρεμό των 14 μέτρων στην Πετρούπολη αναζητούν οι αρχές

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» παραμένει για νοσηλεία η 15χρονη που έπεσε από γκρεμό 14 μέτρων στην Πετρούπολη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, στα χέρια και τα πόδια με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση να αναζητούν την αιτία για το ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η 15χρονη, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, γλίτωσε τα χειρότερα επειδή το σώμα της σύρθηκε στα βράχια πριν να καταλήξει στο κενό και αυτό έσωσε τη ζωή της καθώς «φρέναρε» την πτώση από το μεγάλο αυτό ύψος που θα μπορούσε να αποδειχθεί ακόμα και θανατηφόρα.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την άτυχη κοπέλα να χάνει την ισορροπία της και να πέφτει στο κενό, αστυνομικές πηγές έκαναν γνωστό ότι η νεαρή είχε δημοσιεύσει βίντεο στο Tik Tok πριν από μερικές ημέρες στο οποίο απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Η 15χρονη, η οποία έχει διαφύγει τον κίνδυνο, δεν έχει δώσει ακόμα επίσημη κατάθεση στην Αστυνομία. Το κορίτσι αρχικά φέρεται να είχε τις αισθήσεις του. Όταν ρώτησαν τη 15χρονη πώς έπεσε, αυτή απάντησε: «Δεν μπορώ να σας πω».

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι η φίλη της 15χρονης, που προσήλθε μαζι με τον πατέρα της για να καταθέσει, δήλωσε ότι προσπάθησε να την αποτρέψει, όμως δεν τα κατάφερε. Σημειώνεται ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το νεαρό κορίτσι προέβαινε σε παρόμοια ενέργεια, καθώς είχε απασχολήσει τις Αρχές για τον ίδιο λόγο και πριν από τρεις ημέρες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ