Στα 45.967 δολάρια κινείται το Bitcoin

Στα 45.967 δολάρια κινείται το Bitcoin, με αναλυτές στο χώρο των κρυπτονομισμάτων να αναφέρουν πως η διόρθωση είναι ακόμη σε εξέλιξη. Τις τελευταίες δε 15 ημέρες παρατηρούμε περισσότερες  εκροές στο Bitcoin συγκριτικά με τις εισροές. 

Μετά την αναρρίχηση του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος στην περιοχή των 50.000 δολαρίων έχει ξεκινήσει μια διόρθωση με κατοχύρωση κερδών εκ μέρους επενδυτών.

Και μπορεί το Bitcoin να απώλεσε ένα μεγάλο μέρος των κερδών που είχε κτίσει, ωστόσο αναλυτές βλέπουν πως η διόρθωση θα μπορούσε να συνεχιστεί έως τη ζώνη των 41.000 δολαρίων.

Όπως αναφέρουν, μια διόρθωση περίπου 18% από τα υψηλά των 50.000 δολαρίων είναι εντός εύρους και θα σηματοδοτούσε ένα νέο ανοδικό κύκλο για το Bitcoin.

Κατά τις ίδιες αναλύσεις η διόρθωση αυτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να διασπάσει το Bitcoin τα ιστορικά υψηλά των 64.829 δολαρίων.

Αυτό διότι θα δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους επενδυτές να τοποθετηθούν σε χαμηλότερα επίπεδα και να καταγράψουν μεγαλύτερες υπεραξίες μελλοντικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here