Google Pay: Η υπερεσία ανέπαφων συναλλαγών από το κινητό σου διαθέσιμη ευρέως και στην Ελλάδα


Την ευρεία διάθεση της υπηρεσίας Google Pay στην Ελλάδα σε όλους τους χρήστες και χρήστριες Android ανακοίνωσε η Google

Η υπηρεσία Google Pay επιτρέπει τις ανέπαφες συναλλαγές διαμέσου της χρήσης του κινητού σας τηλεφώνου. Αυτό γίνεται μέσα από την προσθήκη στην εφαρμογή μιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Η υπηρεσία Google Pay είναι μία έξυπνη λύση που στην ουσία απλοποιεί τις ανέπαφες πληρωμές και μέχρι πρόσφατα ήταν διαθέσιμη στη χώρα μας μέσω των εφαρμογών συνεργαζόμενων τραπεζών. Σήμερα πρόσβαση στην υπηρεσία Google Pay έχουν άμεσα όλοι όσοι έχουν στην διάθεσή τους κινητά Android. Χρειάζεται απλώς να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Google Play στο κινητό σας.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή

Θα χρειαστεί να προσθέσετε απλώς στην εφαρμογή μια πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (Visa, Mastercard) των συνεργαζόμενων τραπεζών και το Android κινητό σας θε είναι σε θέση να πραγματοποιεί ανέπαφες συναλλαγές. Κανένα άγχος μην ξεχάσετε το πορτοφόλι σας!

Ποιες είναι οι συνεργαζόμενες τράπεζες

Η υπηρεσία Google Pay είναι ήδη διαθέσιμο από την Alpha Bank, ενώ σύντομα η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και από τη Eurobank.

Η νέα εφαρμογή Google Pay θα προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες, όπως το «tap and pay» -για εύκολες ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα ή μέσα μαζικής μεταφοράς- κάνοντας απλούστερη τη χρήση πολλών καρτών.

Σημειώνεται ότι μαζί με την εφαρμογή για Android θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και το Google Pay for Wear OS για «έξυπνα» ρολόγια (smartwatches), ενώ η εφαρμογή θα εμπλουτιστεί σταδιακά και με άλλες υπηρεσίες, διαθέσιμες και σε περισσότερες πλατφόρμες.

Η Google επισημαίνει ότι η εφαρμογή Google Pay, που είναι ήδη διαθέσιμη σε περισσότερες από 30 χώρες, έχει υιοθετήσει ένα πολυδιάστατο σύστημα ασφαλείας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ