Rolling Stones: Aλλάζουν τη θρυλική «κόκκινη γλώσσα» στο λογότυπό τους – Ποιος είναι ο λόγος


Όπως αναφέρει η «The Sun», το νέο λογότυπο των Rolling Stones θα προβληθεί στις οθόνες της περιοδείας και θα χρησιμοποιηθεί επίσης στα προϊόντα του συγκροτήματος

Οι Rolling Stones θα αλλάξουν το παγκοσμίου φήμης λογότυπό τους στην επερχόμενη περιοδεία τους, ως φόρος τιμής στον αείμνηστο συμπαίκτη τους, Τσάρλι Γουότς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Sir Mick Jagger, 78, ο Keith Richards, 77, και ο Ronnie Wood, 74, αποφάσισαν να κάνουν το λογότυπο της γλώσσας τους από κόκκινο σε μαύρο στη μνήμη του ντράμερ Charlie που πέθανε τον περασμένο μήνα σε ηλικία 80 ετών.

Όπως αναφέρει η «The Sun», το νέο λογότυπο θα προβληθεί στις οθόνες της περιοδείας και θα χρησιμοποιηθεί επίσης στα προϊόντα του συγκροτήματος.

Μια πηγή είπε: «Είναι απολύτως σωστό ότι αναφέρθηκαν στο θάνατο του Τσάρλι επειδή ήταν τόσο ζωτικό μέρος της μπάντας και θα είναι περίεργο για όλους να μην τον έχουν εκεί»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Rolling Stones αναγκάστηκαν να χάσουν την κηδεία του Τσάρλι, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Ντέβον, λόγω των περιορισμών του Covid-19.

Η ομάδα παρέμεινε στη Βοστώνη όπου κάνουν πρόβες για την προγραμματισμένη παγκόσμια περιοδεία τους που ξεκινά στις 26 Σεπτεμβρίου στο Σεντ Λούις του Μιζούρι.

Ο Σαμ Κάτλερ, πρώην διευθυντής περιοδείας του συγκροτήματος, είπε ότι η κηδεία του ήταν ιδιωτική καθώς ο Τσάρλι θα μισούσε «τη φασαρία» που θα προκαλούσε το κοινό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ