Ρεκόρ Γκίνες 2021: Από την κοπέλα με τις μεγάλες πατούσες στον πιο κοντό bodybuilder


Η ομάδα των Ρεκόρ Γκίνες για το 2021 περιλαμβάνει ανθρώπους και ζώα που πέτυχαν μοναδικά επιτεύγματα

Ένα σκυλί με μεγάλα αυτιά, ένα κορίτσι με μεγάλα πόδια και ένας άνδρας που τρέχει με τα χέρια του πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο είναι ορισμένες από τις νέες εισόδου της τάξης του 2022 στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Οι νέες είσοδοι στα Ρεκόρ Γκίνες

Η Λου από το Πόρτλαντ του Όρεγκον είναι πλέον ο σκύλος με τα μεγαλύτερα αυτιά καθώς το καθένα τους μετρήθηκε στα 33,9 εκατοστά ενώ η Μόργκαν Πάρσλεϊ κατέχει πλέον το Ρεκόρ Γκίνες για τα μεγαλύτερα πέλματα έφηβης κοπέλας με τις πατούσες της να έχουν μήκος 30,9 που σημαίνει ότι φοράει παπούτσια νούμερο 45.

Παράλληλα ο Ζάιον Κλαρκ από το Οχάιο κατάφερε να διανύσει μια απόσταση 20 μέτρων τρέχοντας με τα χέρια του σε χρόνο 4,78 δευτερόλεπτα. Ο Κλαρκ γεννήθηκε με το Caudal Regression Syndrome που σημαίνει ότι δεν έχει πόδια.

Στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες και ο Πράτικ Μοχίτε από την Ινδία ο οποίος έγινε ο κοντύτερος εν ζωή bodybuilder με ύψος 1,02 μέτρα με τον ίδιο να εξηγεί ότι ασχολήθηκε με το άθλημα επειδή ήθελε να απαντήσει σε όσους τον θεωρούσαν «αδύναμο».

Στην ομάδα των Ρεκόρ Γκίνες για το 2021 βρίσκονται και άλλα ζώα όπως η Λόλιποπ και η Σασίμι, ένας σκύλος και μια γάτα, η οποία πέτυχαν το ρεκόρ για το ταχύτερο ζευγάρι γάτας και σκύλου που διένυσαν απόσταση 5 μέτρων πάνω σε ένα σκούτερ με χρόνο 4,37 δευτερόλεπτα.

Στα Ρεκόρ Γκίνες και η Λετίσια Κι από την Ακτή Ελεφαντοστού η οποία κατέχει πλέον το ρεκόρ για τα περισσότερα άλματα χρησιμοποιώντας ως σκοινάκι τα δικά της μαλλιά μέσα σε χρόνο 30 δευτερολέπτων καθώς στο διάστημα αυτό έκανε συνολικά 60 άλματα


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ