Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή (17/09)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή (17/09)

Οι εξελίξεις που φέρνει σε παγκόσμιο επίπεδο η συμφωνία AUKUS, η συμφωνία, δηλαδή, που ανακοίνωσαν ΗΠΑ, Βρετανία και Αυστραλία, με στόχο η Αμερική να εμποδίσει την επέκταση της Κίνας και οι αντιδράσεις της Γαλλίας αλλά και του Πεκίνου φιλοξενούνται σχεδόν σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (17/09).

Στα πρωτοσέλιδα και οι σκέψεις που γίνονται στην κυβέρνηση για νέα αύξηση του κατώτατου μισθού σε περίπτωση κατά την οποία η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας είναι ακόμα μεγαλύτερη από την ήδη βελτιωμένη εκτίμηση για ρυθμό 5,9% για το 2021 όπως ήδη προεξοφλούν αρκετοί διεθνείς χρηματοπιστωτικοί οίκοι.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και στην πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα αφενός μετά την απόφαση για επιβολή μίνι lockdown σε Καβάλα, Ημαθία, Πιερία και Πέλλα και αφετέρου μετά την τοποθέτηση Τσιόδρα για τον ρόλο της μετάλλαξης Δέλτα αλλά και τους χρόνους που θα απαιτηθούν για την αντιμετώπιση των συνεπειών της Covid-19.

Στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων και η πολιτογράφηση ως Ελλήνων της μητέρας και του μικρότερου αδελφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος έδωσε το «παρών» στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε όλα τα πρωτοσέλιδα τέλος η θλιβερή είδηση του θανάτου του Ντούσαν Ίβκοβιτς με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο «σοφός» του μπάσκετ πιθανότατα έχασε τη ζωή του μετά από μόλυνση από περιστέρια, ένα από τα μεγάλα πάθη της ζωής του.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή (17/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ