Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Τα σπάει» παίζοντας ντραμς συνοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη – Δείτε το βίντεο


Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη παρουσίασε και μια άλλη όψη του πολύπλευρου ταλέντου της

Περιοδεία και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχοντας για συνοδοιπόρος της τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Τελευταία στάση των δύο διάσημων τραγουδιστών ήταν η Λαμία.

Όπως σε κάθε συναυλία έτσι και σε αυτή τραγουδιστές, μουσικοί και ηχολήπτες πραγματοποιούν έλεγχο του ήχου (sound check) προκειμένου να είναι σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα αποζημιώσει τους θεατές.

Δοθείσης της ευκαιρίας αυτής, λοιπόν, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αποκάλυψε μια άγνωστη σε πολλούς πτυχή του πολύπλευρου ταλέντου της καθώς αντί για το μικρόφωνο αυτή τη φορά πήρε τις μπαγκέτες των ντραμς.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εκτέλεσε άψογα και ως ντράμερ το τραγούδι «Χωρίς αναπνοή» έχοντας δίπλα της τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να την συνοδεύει με την ηλεκτρική κιθάρα όπως φαίνεται και στο βίντεο που η ίδια ανήρτησε στα social media.

«Ένταση , τρελλα, πάθος, και ΑΓΑΠΗ (το κυριότερο) στο «ζέσταμα» …. ΛΑΜΙΑ!!!! , Σαγαπαμε!!!!! και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το « ταξίδι» που κάναμε ΜΑΖΙ !!!» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ