Νέα Υόρκη Επισιτισμός: Τα ντουλάπια τροφίμων στεγνώνουν καθώς η ανεργία ανεβαίνει

Νέα Υόρκη Επισιτισμός: Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Φιλάνθρωπης Κοινωνικής Αποστολής της Νέας Υόρκης, Jean Shafiroff, συμμετέχει στο Fox News για να συζητήσει πώς βοηθά την κοινότητά της και ευαισθητοποιεί τον κόσμο για να περιορίσει τον αυξανόμενο αριθμό Αμερικανών που έχουν ανασφάλεια τροφίμων. Η ανεργία που ανεβαίνει στα ύψη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ανάγκασε έναν αυξανόμενο αριθμό Αμερικανών να στραφεί σε φιλανθρωπικές υπηρεσίες για βοήθεια καθώς αυξάνεται η επισιτιστική ανασφάλεια μεταξύ οικογενειών με παιδιά.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Φιλάνθρωπης Κοινωνικής Αποστολής της Νέας Υόρκης Jean Shafiroff, προσχώρησε στο Fox News για να συζητήσει πώς βοηθά την κοινότητά της και ευαισθητοποιεί για να περιορίσει τον αυξανόμενο αριθμό Αμερικανών που δεν είναι ασφαλείς για τρόφιμα.

Η Κοινωνική Αποστολή της Νέας Υόρκης  εξυπηρετεί τα πιο αδικημένα παιδιά της πόλης από το 1812. Πρόσφατα, φτιάχνει καλάθια φαγητού και χρησιμότητας για τα παιδιά που εξυπηρετεί και τα παραδίδει κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο χρειάζονται αυτά τα καλάθια τροφίμων… Στην τρικρατική περιοχή της Νέας Υόρκης έχουμε μια πολύ σοβαρή κατάσταση, επειδή τόσοι πολλοί κάτοικοι ζουν στο ή κάτω από το επίπεδο φτώχειας», δήλωσε η Shafiroff στο Fox News.

«Τα κελάρια φαγητού σε όλη την περιοχή είναι πολύ χρήσιμα … αλλά η προσφορά και η ζήτηση δεν λειτουργούν όπως πρέπει τώρα. Υπάρχει τεράστια ζήτηση σε όλη τη χώρα – 39 εκατομμύρια Αμερικανοί εκτός εργασίας, και αυτό μεταφράζεται σε καθόλου φαγητό στο τραπέζι. ”

Η Shafiroff σημείωσε ότι ένα σημαντικό ζήτημα κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν η τροφοδοσία των πραγματικών ντουλαπιών, ειδικά εν μέσω του κλεισίματος πολλών μονάδων επεξεργασίας κρέατος σε ολόκληρη τη χώρα.

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έχει ακόμη χαλαρώσει προσωρινά τις πολιτικές επισήμανσης των τροφίμων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του ιού κορωνοϊού για να περιορίσει τις διακοπές της αλυσίδας εφοδιασμού και να δώσει στους παραγωγούς περισσότερη ευελιξία εν μέσω έλλειψης τροφίμων.

Σύμφωνα με μια ανάλυση των Brookings, σχεδόν το 35% των νοικοκυριών με παιδιά δήλωσαν ότι δεν είχαν επαρκή τροφή, δηλαδή 14% υψηλότερα από ό, τι κατά τη διάρκεια της ύφεσης.

Μέσα στην πανδημία COVID-19, η κα Shafiroff ενθαρρύνει όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν δωρεές στο τοπικό τους ντουλάπι τροφίμων. «Γνωρίζω ότι ο σύζυγός μου και εγώ πρόσφατα δωρίσαμε 10.000 γεύματα στην Καρδιά του Hamptons, το οποίο είναι ένα ντουλάπι τροφίμων στο Hamptons, επειδή αισθανόμαστε τόσο έντονα για την παροχή τροφής και για να είμαστε μέρος της λύσης», δήλωσε η Shafiroff, η οποία είναι επίσης η συγγραφέας της “Επιτυχημένης φιλανθρωπίας: Πώς να κάνετε μια ζωή με αυτό που δίνετε”, το οποίο διερευνά το νόημα της επιστροφής στη σημερινή εποχή. “Και φυσικά, 10.000 γεύματα δεν σημαίνουν πολύ όταν κοιτάς μια χώρα με 39 εκατομμύρια άτομα που δεν εργάζονται, αλλά αν όλοι δουλεύουμε μαζί, πιστεύω ότι μπορούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα.”

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here