Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (20/09)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (20/09)

Οι ανακοινώσεις που αναμένονται σήμερα για τη χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου για τον κορονοϊό στους άνω των 60 και τους υγειονομικούς στην Ελλάδα μετά και τις διευκρινίσεις του ΓΓ Πρωτοβάθμιας Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους ότι η τρίτη δόση δεν θα είναι υποχρεωτική φιλοξενούνται σχεδόν σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (20/09).

Στα πρωτοσέλιδα και η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ 2021 το Σαββατοκύριακο τόσο για όσα είπε για τη «Νέα Αρχή» στην ομιλία του το Σάββατο όσο και για τα όσα απάντησε για μια σειρά ζητημάτων αλλά και για την κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για το διπλωματικό παρασκήνιο αλλά και τις συνέπειες που έχει προκαλέσει η συμφωνία AUKUS με τη Γαλλία και την Κίνα να προχωρούν στις δικές τους κινήσεις προκειμένου να απαντήσουν στη συμμαχία ΗΠΑ, Βρετανίας και Αυστραλίας.

Στα πρωτοσέλιδα και τα ελληνοτουρκικά τόσο λόγω της τουρκικής πρόκλησης για έλεγχο γαλλικού ερευνητικού σκάφους ανοιχτά της Κρήτης όσο και για τον ισχυρισμό Ερντογάν περί συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ισχυρισμό για τον οποίο δηλώνει άγνοια η ελληνική πλευρά.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για το ατύχημα στην Πάτρα με ένα 6χρονο αγόρι να νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ μετά τον τραυματισμό του σε αγώνα καρτ που παρακολουθούσε ως θεατής.

Στις πρώτες σελίδες, τέλος, και η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου στη Superleague με τις νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, την ισοπαλία της ΑΕΚ και την ήττα του Παναθηναϊκού από τον εντυπωσιακό ΠΑΣ Γιάννινα.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (20/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ