Big Brother spoiler 20/9: Οι εντάσεις ανάμεσα στον Steve και τον Κώστα δεν έχουν τελειωμό [trailer]


Ίντριγκες, love stories, συγκρούσεις, οικειοθελείς αποχωρήσεις και χωρισμένα στρατόπεδα, όλα τα έχει το φετινό Big Brother 2.

Ας δούμε πιο αναλυτικά όσα θα διαδραματιστούν απόψε Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι τελευταίες εξελίξεις από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού….

Big Brother spoiler 20/9: Όλα όσα θα δούμε απόψε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

  • Μετά την αποχώρηση της Σοφίας την Παρασκευή οι συγκάτοικοι έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τις επιλογές τους για την επόμενη ψηφοφορία.
  • Το συναρπαστικό αγώνισμα για την ανάδειξη του νέου αρχηγού φέρνει όλους τους συγκατοίκους στην αρένα.
  • Παράλληλα στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες θα περάσουν από τη δοκιμασία της σκοποβολής στοχεύοντας στα πρόσωπα συμπαικτών τους.
  • Εντωμεταξύ η Σαμάνθα Μίσοβιτς…ετοιμάζεται, όπως λέει η ίδια, να «πυροβολίσει» – όσους συμπαίκτες της στο Big Brother 2 την «πυροβόλησαν» πρώτοι. «Δεν καταλαβαίνεις πόσο επιθετική και πόσο προκληκτική μπορείς να γίνεις ώρες ώρες» λέει κάποιος στη Σαμάνθα για να πάρει την…απάντηση: «Δεν είμαι η μόνη». «Θα πυροβολήσω αυτούς που με πυροβολησανε», λέει η Σαμάνθα εμφανώς νευριασμένη κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας».

 

  • Ο κάθε ένας τους θέλει τη νίκη για τους δικούς του λόγους. Ένας νέος αρχηγός θα φέρει και νέες ισορροπίες…
  • Από την άλλη, ο έρωτας ανάμεσα στην Ανχελίτα και τον Παναγιώτη καλά κρατεί και οι δυο τους περνούν υπέροχες στιγμές, ενώ την ίδια ώρα ονειρεύονται την ιδιωτικότητα που θα μπορούσε να τους προσφέρει το Captain’s Room.
  • Την ίδια ώρα, φαίνεται πως οι εντάσεις ανάμεσα στον Steve και τον Κώστα δεν έχουν τελειωμό…

 

Big Brother spoiler 20/9: Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του Μεγάλου Αδελφού στο βίντεο που ακολουθεί

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ