Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τα μηνύματα στην Έφη Κακαράντζουλα-«Δείχνει να μην έχει καταλάβει τι έχει κάνει»


Στην Έφη Κακαράντζουλα, τη γυναίκα που της έριξε βιτριόλι τραυματίζοντας την βαρύτατα αναφέρθηκε αρκετές φορές η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη on camera συνέντευξή της

Συγκλόνισε για άλλη μια φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου με όσα είπε τη Δευτέρα στην πρώτη on camera συνέντευξή της τόσο για την κατάσταση της υγείας της, όσο και για τη δύναμη που έχει κληθεί να δείξει από τον Μάιο του 2020 όταν και δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι πηγαίνοντας στη δουλειά της στην Καλλιθέα.

Αναπόφευκτα η συνέντευξη στράφηκε και στην Έφη Κακαράντζουλα, τη γυναίκα που έχει παραδεχθεί ότι ήταν αυτή που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και η οποία ήταν απούσα από την πρώτη ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που θα συνεχιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη συνέντευξή της επανέλαβε ότι «το μεγαλύτερο ερώτημα για μένα από την πρώτη στιγμή ήταν το γιατί δέχθηκα την επίθεση, γιατί κάποιος να μου κάνει αυτό το κακό». Η ίδια χαρακτήρισε «μεγάλη απογοήτευση και προσβολή» την απουσία της Έφης Κακαράντζουλα «όχι όμως μόνο για μένα αλλά και γιατί μαζί με εμένα έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετοί άνθρωποι. Πρώτα από όλα η οικογένειά μου, οι φίλοι μου. Ταλαιπωρήθηκαν άνθρωποι από το εργασιακό και το φιλικό μου περιβάλλον, αλλά εκείνη επέλεξε να μην έρθει».

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το τι περιμένει στις 30 Σεπτεμβρίου, όταν θα περάσει και πάλι την πόρτα του δικαστηρίου και αν αυτή τη φορά περιμένει να βρεθεί τετ-α-τετ με την κατηγορούμενη, είπε «δεν το γνωρίζω αν θα παρευρεθεί. Έχει μια στάση που δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας. Δεν δείχνει να έχει καταλάβει τι έχει κάνει και πόσο σοβαρό ήταν αυτό. Κρατά μια απόσταση σαν να μην την αφορά».
Η Ιωάννα ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης της κατηγορούμενης σε 5 χρόνια μετά την ενδεχόμενη καταδίκη της απαντώντας ότι «είναι πολύ σοκαριστικό, ότι σύμφωνα με τους γιατρούς θα έχω για μία 10ετία πόνους και χειρουργεία για να αποκαταστήσω σε κάποιον βαθμό τη λειτουργία μου και η δράστις θα αποφυλακιστεί πολύ νωρίτερα».

«Δυστυχώς, έτσι είναι το νομικό πλαίσιο. Αυτό που με τρομάζει είναι ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν ξέρω αν θα έχει κατανοήσει το κακό που έχει προκαλέσει και αν θα έχει μετανιώσει γι’ αυτό. Η συμπεριφορά της, μόνο αυτό, μου έχει δώσει να καταλάβω. Δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου από την οικογένειά της» σχολίασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Εξομολογήθηκε, επίσης, ότι «όλο αυτό το διάστημα προσπαθώ να διοχετεύω την ενέργειά μου στο να μπορέσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να επανέλθω στη ζωή. Υπάρχουν στιγμές που με κυριεύει ο θυμός και ο πόνος και ειδικά τις στιγμές του μεγάλου πόνου. Θέλω να τιμωρηθεί όπως της αξίζει, όπως κρίνει το δικαστήριο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ