«Πυρά» Χρηστίδη κατά Λοβέρδου: Κανένας υποψήφιος δεν μπορεί να αντιπολιτεύεται το κόμμα του

Ο Παύλος Χρηστίδης επικρίνει επί της ουσίας τον Ανδρέα Λοβέρδο για την προεκλογική ρητορική του.

O εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Ανδρέα Λοβέρδο, σχολιάζοντας δηλώσεις του υποψηφίου για την ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Χρηστίδης επικρίνει επί της ουσίας τον κ. Λοβέρδο για την προεκλογική ρητορική που βλάπτει την εικόνα και την αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος στην κρίσιμη συγκυρία.

«Κανένας υποψήφιος δε μπορεί να βάζει την φιλοδοξία του πάνω από την παράταξη και να αντιπολιτεύεται το κόμμα του, αντί για την κυβέρνηση», δήλωσε στο ΑΠΕ ο κ. Χρηστίδης απαντώντας σε ερώτηση για την παρέμβαση, μέσω της οποίας ο κ. Λοβέρδος, υποστήριξε την ανάγκη αλλαγής ηγεσίας ώστε να μην υπάρξει εκλογική ήττα του ΚΙΝΑΛ.

Η Χαριλάου Τρικούπη τονίζει με νόημα ότι ετούτη την ώρα ηγεσία και στελέχη» πρέπει να ασκούν τεκμηριωμένη και μαχητική αντιπολίτευση αναδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία τις «καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης στα βασικά πεδία και όχι να αντιπολιτεύονται πρωτίστως το κόμμα τους».

Σημειώνεται ότι χθες Δευτέρα ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση της πλατφόρμας του ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση εκλογής του, η ονομασία του ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει αμέσως κι ότι στο συνέδριο του κόμματος τον Μάρτιο θα εισηγηθεί την επιστροφή του σήματος, του συμβόλου αλλά και το πράσινου χρώματος.

Ασκώντας κριτική στην ηγεσία συμπλήρωσε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά του με τον ίδιο στο τιμόνι και με επίθεση, έμμεση αλλά σαφή προς την κυρία Γεννηματά ανέφερε ότι το Κίνημα Αλλαγής, εμφανίζεται κάποιες φορές σαν να «ντρέπεται για το ΠΑΣΟΚ και να γυρίζει την πλάτη στα επιτεύγματα του κόμματος». Ωστόσο, όπως εξήγησε στην συνέχεια, σέβεται τις προσπάθειες του Κινήματος Αλλαγής. Επεσήμανε πάντως, ότι «δεν μπορούμε να κρατάμε ένα όνομα που δεν είπε τίποτα στον πολύ κόσμο και δεν τον προσέλκυσε».


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ