Νέο σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πίτμπουλ επιτέθηκε σε 83χρονο


Η δεύτερη επίθεση σκύλου μέσα σε λίγες ημέρες, τη στιγμή που ποινές-χάδι αφήνουν ατιμώρητους τους ιδιοκτήτες

Ακόμα ένα περιστατικό επίθεσης σκύλου ράτσας πίτμπουλ σημειώθηκε το Σάββατο στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια περιπάτου του σκύλου με τον ιδιοκτήτη του. Ο σκύλος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στον 83χρονο και του προκάλεσε τραύματα στον δεξί αγκώνα. Ο 32χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ένα εξάχρονο παιδί έζησε στιγμές τρόμου στη Μυτιλήνη όταν δέχθηκε επίθεση από πίτμπουλ που το δάγκωσε στην κοιλιά, ενώ έκανε βόλτα με τη μητέρα του και τον 8χρονο αδερφό του. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ το πήρε και εξαφανίστηκαν, προφανώς φοβούμενος ποινικές επιπτώσεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ οι τοπικές πηγές ανέφεραν ότι η αντιμετώπιση του περιστατικού από την αστυνομία ήταν από χαλαρή έως αδιάφορη.

Τα παραπάνω περιστατικά ήρθαν λίγες ημέρες μετά την κατάπτυστη απόφαση όπου το δικαστήριο με μια ποινή – χάδι «αθώωσε» τους δύο κατηγορούμενους για τον θάνατο του 5χρονου Στάθη από επίθεση ροτβάιλερ στην Κοζάνη. Μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο και βεβαίως δεν είναι η μοναδική.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ