Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμα στο Instagram που της «έφτιαξε την ημέρα»


Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ετοιμάζεται για τη δεύτερη συνεδρίαση της δίκης για το βιτριόλι που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου αντλώντας δύναμη και από τα μηνύματα που της στέλνουν στο Instagram

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ετοιμάζεται για τη δεύτερη συνεδρίαση του δικαστηρίου που εκδικάζει την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της από την Έφη Κακαράντζουλα τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να συνεδριάζει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ώρα η γυναίκα, η οποία δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι, αντλεί δύναμη και από μηνύματα που δέχεται στα social media από άτομα που έχουν εντυπωσιαστεί με την δύναμη ψυχής που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα και πολύ περισσότερο μετά την έναρξη της δίκης για το βιτριόλι.

Ένα τέτοιο μήνυμα, μάλιστα, ήταν τόσο δυνατό ώστε να «φτιάξει την ημέρα» της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όπως έγραψε και η ίδια στα stories του λογαριασμού της στο Instagram. Αποστολέας του μηνύματος η μητέρα μιας 12χρονης η οποία παρακολούθησε την συγκλονιστική εξομολόγηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως γράφει η μητέρα-αποστολέας του μηνύματος η κόρη της τη ρώτησε αν η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα ξαναγίνει όπως ήταν εμφανισιακά και στην απάντηση «όχι» εκείνη είπε «η Ιωάννα είναι πολύ όμορφη και έτσι όπως είναι, ακόμα και με τη μάσκα». Στην ερώτηση, δε, της μητέρας προς την 12χρονη κόρη της «τι είναι ομορφιά παιδί μου;» εκείνη απάντησε «η ομορφιά της ψυχής μαμά».

«Ως μαμά σε ευχαριστώ γιατί μέσα σε μια συνέντευξη εξήγησες έμπρακτα και απέδειξες περίτρανα σε ένα έφηβο κορίτσι που μεγαλώνει στον κόσμο των φίλτρων και των «τέλειων» φωτογραφιών, τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζει σε έναν άνθρωπο» καταλήγει το μήνυμα της μητέρας που χαροποίησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Το μήνυμα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ