Αριάδνη Γερασιμίδου: Μεγαλείο ψυχής από τη γνωστή δημοσιογράφο στο νέο της video για τη μάχη που δίνει

Η Αριάδνη Γερασιμίδου είναι η πιο γνωστή γυναίκα δημοσιογράφος στον χώρο του αυτοκινήτου.

Στο βιογραφικό της έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στο κομμάτι της αυτοκίνησης, αλλά όχι μόνο. Παράλληλα είναι ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια, αρθρογράφος και διδάσκει δημοσιογραφία.

Σήμερα δίδαξε πολλά περισσότερα, αποκαλύπτοντας τη μεγάλη μάχη που δίνει με την υγεία της. Σε ένα video που η ίδια ανέβασε με τίτλο: “Το πιο ΔΥΣΚΟΛΟ video της ζωής μου.” η Αριάδνη αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της με τον καρκίνο που αντιμετωπίζει εδώ και 4 χρόνια. Αφορμή στάθηκε όπως λέει η ίδια στο video η παρακολούθηση του GNTM την προηγούμενη εβδομάδα. Εκεί η Ζενεβιέβ ανέφερε πως η ειλικρίνεια είναι δύναμη και ήταν στο άκουσμά της που η Αριάδνη αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την προσωπική της ιστορία.

Δυστυχώς, όπως η Αριάδνη Γερασιμίδου εξομολογείται στο video, οι γιατροί της την ενημέρωσαν πρόσφατα πως δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορεί να γίνει. Όλα μάλιστα ξεκίνησαν από μια λάθος διάγνωση, η οποία εξελίχθηκε σε διάφορες μεταστάσεις του καρκίνου. Δηλαδή η λανθασμένη διάγνωση από κάποιον γιατρό είχε ως αποτέλεσμα η ίδια να καθυστερήσει να λάβει μέτρα κατά της ασθένειάς της. Ο αρχικός καρκίνος που είχε ήταν στο παχύ έντερο. Πρόκειται για μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Εάν είχε λάβει νωρίτερα τη διάγνωση και γνώριζε την ακριβή έκταση του προβλήματος, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Γι’ αυτό και η Αριάδνη συμβουλεύει όλους να λαμβάνουν δεύτερη και τρίτη διάγνωση πάντοτε.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here