Σεξ οργασμός: Η στάση του σεξ που θα σας φέρει την οργασμική εμπειρία

Η επίτευξη οργασμού μπορεί να είναι, πολύ δύσκολη, αν δεν είστε στη σωστή θέση. Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη στάση για οργασμό, εάν έχετε κόλπο; Καταρχάς, πριν μπούμε στο ζουμί, να επισημάνουμε ότι ο οργασμός δεν χρειάζεται να είναι πάντα ο τελικός στόχος του σεξ, για κανέναν από τους συμμετέχοντες. Η οικειότητα και το σεξουαλικό παιχνίδι προσφέρουν επίσης ικανοποίηση και έχουν πολλά οφέλη για τα άτομα και την μεταξύ τους σχέση. Πάμε τώρα να δούμε ποια θέση συνίσταται για να πετύχετε καλύτερα οργασμό εάν έχετε κόλπο.

Όπως πιθανώς γνωρίζετε ήδη η πλειονότητα του πληθυσμού με κόλπο αντλεί την μεγαλύτερη απόλαυση ή ολοκληρώνει μέσα από το παιχνίδι με ή γύρω από την κλειτορίδα. Για τον λόγο αυτό, η υιοθέτηση μίας στάσης που θα σας επιτρέπει να παίζετε με τον εαυτό σας ή με την κειτορίδα του/της συντρόφου σας, είναι ότι πρέπει, για οργασμό! Αν δυσκολεύεστε να τελειώσετε γενικότερα, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε μαθαίνοντας πώς είναι να έχετε οργασμούς διαμέσου του αυνανισμού. Μόλις μπορέσετε να ολοκληρώσετε εύκολα με τον εαυτό σας, θα το βρείτε πολύ πιο εύκολο να περάσετε πραγματικά συναρπαστικές στιγμές με έναν ή μια παρτενέρ.

Επομένως, το μυστικό για οργασμό είναι να βεβαιωθείτε ότι η κλειτορίδα σας λαμβάνει επαρκή προσοχή κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Σύμφωνα με τους ειδικούς η στάση Cat ή για να είμαστε πιο ακριβείς η τεχνική ευθυγραμμισμένης συνουσίας (coital alignment technique) είναι η θέση εκείνη στο σεξ που επιτρέπει την μέγιστη διέγερση της κλειτορίδας. Αυτή προϋποθέτει ότι το άτομο που έχει πέος είναι από πάνω, ομοίως με την ιεραποστολική στάση, αλλά αντί να στηρίζει το βάρος του στους αγκώνες να το κάνει στο στήθος του/της συντρόφου του. Την ίδια στιγμή, η διείσδυση θα πρέπει να εκτελείται πάνω-κάτω αντί για μπρος-πίσω και να υπάρχει πλήρης διείσδυση. Εάν μάλιστα το άτομο με τον κόλπο έχει ανασηκωμένους ελαφρά τους γοφούς, θα επιτευχθεί μεγαλύτερη τριβή της κλειτορίδας στη βάση του πέους. Για ακόμη εντονότερη διέγερση, τοποθετήσετε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here