Μαρτυρία-σοκ για τα επεισόδια έξω από το ΕΠΑΛ στη Θεσσαλονίκη: Βγήκαν από το σχολείο και μαχαίρωναν


Ομάδα περίπου 30 ατόμων πρωταγωνίστησε στα επεισόδια έξω από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ στη Θεσσαλονίκη

Τις στιγμές τρόμου που σημειώθηκαν στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης της Θεσσαλονίκης το πρωί της Τρίτης όταν κουκουλοφόροι βγήκαν από τις εγκαταστάσεις του σχολείου και επιτέθηκαν σε φοιτητές περιγράφει μιας 17χρονη μαθήτρια.

Όπως λέει στο voria.gr επρόκειτο για μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, μαθητές στα ΕΠΑΛ, που βγήκαν μέσα από το σχολείο και φορώντας κράνη-κουκούλες και κρατώντας διάφορα αντικείμενα, επιτέθηκαν με μανία κατά των συγκεντρωμένων φοιτητών που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική διαμαρτυρία, έξω από το σχολείο.

«Οι φοιτητές ήταν από έξω γιατί πριν λίγες ημέρες, ενώ μοίραζαν φυλλάδια, χτυπήθηκαν κάποια άτομα. Παιδιά του σχολείου, φασίστες, πήγαν από πίσω, έβαλαν κουκούλες, βγήκαν έξω και αρχίσαν να μαχαιρώνουν, να χτυπάνε κόσμο άσχημα. Έπρεπε να έχουν φύγει εδώ και καιρό από το σχολείο. Θα μπορούσαμε να είχαμε χτυπήσει πολλά παιδιά από το σχολείο», κατήγγειλε η 17χρονη και ανέφερε ότι υπήρξαν αρκετοί τραυματίες από τα επεισόδια. «Δύο άτομα συγκεκριμένα είχαν στο κεφάλι τους αίματα από το ξύλο», είπε.

Σύμφωνα με τη μαθήτρια, οι ίδιοι μαθητές έχουν δημιουργήσει και στο παρελθόν προβλήματα.

Στις εικόνες και τα βίντεο του Thess Toyday φαίνονται άτομα με κουκούλες και κράνη να επιτίθενται με καδρόνια και σουγιάδες στους φοιτητές με τουλάχιστον δυο ανθρώπους να έχουν τραυματιστεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ