Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Άκουγα πως ήμουν “κακός” σε αυτό που έκανα


Καλεσμένος στη μεγάλη πρεμιέρα του “The 2night show”, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Καθοριστικό ρόλο στη συζήτησή τους έπαιξε η μεγάλη του επιτυχία στις “Άγριες Μέλισσες”, αλλά ο ηθοποιός δεν έκρυψε ότι κάποια στιγμή στην καριέρα του τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στο νέο κύκλο της σειράς, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου, κρατά έναν ρόλο-κλειδί στην εξέλιξη της ιστορίας και τοποθετείται στα πέτρινα χρόνια της Δικτατορίας.

Μιλώντας για το πώς οι συντελεστές της σειράς τον πλησίασαν, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος δήλωσε: “Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του κάστινγκ. Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη στιγμή. Μήνυμα μου έστειλαν όχι τηλέφωνο για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο και να μιλήσουμε για αυτόν τον ρόλο. Να μπορέσει να δει αν πέρα από την επιθυμία και την διάθεση, κουμπώνω. Πρέπει να δεις τους ανθρώπους, αν ταιριάζουν. Κολλάει ένας άνθρωπος με έναν άλλον, που τρέχει δύο χρόνια την σειρά, όπως η Έλλη Τρίγγου;” και προσέθεσε: “Είναι ωραίο να είναι σαφής ο λόγος και καθαρή η εκτίμηση για έναν ηθοποιό… Όλα τα σκέφτηκα, πριν ξεκινήσω. Είναι μια τρομερά καλογυρισμένη δουλειά κι αυτό που κάνει να φέρνει τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα με τρομερή προσοχή κι αγάπη για την λεπτομέρεια… Είδα ένα συνεργείο με τόσο σεβασμό κι οι άνθρωποι ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους. Από αυτούς που το γράφουν μέχρι τον τελευταίο τεχνικό, που εξηγεί αυτό την επιτυχία της σειράς”.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος για την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας του

Για το ξεκίνημά του στον χώρο της υποκριτικής και τις κριτικές που δέχτηκε αργότερα, όταν άρχισε να γίνεται γνωστός, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ανέφερε: “Ως αποτυχία μου θεωρώ τη στιγμή που ήρθα αντιμέτωπος με πολύ άσχημες κριτικές στο θέατρο και αυτή η στιγμή ήταν πολύ νωρίς, 15, 17 χρόνια πριν και εννοώ άσχημες κριτικές. Άκουγα πως ήμουν “κακός” σε αυτό που έκανα. Στο ξεκίνημά μου ήταν λίγο πιο γενναιόδωροι, λίγο πιο μετά που άρχισα να γίνομαι πιο γνωστός, έλαβα πολύ άσχημες κριτικές”.

Μιλώντας για το πως βίωσε τις αρνητικές κριτικές για την τέχνη του, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε πως ήταν κάτι που τον επηρέασε ψυχολογικά: “Στην αρχή νόμιζα ότι καταστρέφομαι και ότι η υπόληψή μου έχει πάθει κάτι. Δεν έκλαψα τότε αλλά απογοητεύτηκα τρομερά, θύμωσα τρομερά και ένιωθα άχρηστος, ενώ παράλληλα ένιωθα και καλύτερος. Έλεγα πως είναι δυνατόν να με προσβάλλουν με αυτόν τον τρόπο;”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ