Παγώνη για παρελάσεις: Να μην γίνουν, ο χειμώνας θα είναι δύσκολος με τον κορονοϊό


Στις παρελάσεις αλλά και τα Χριστούγεννα υπό τη σκιά του κορονοϊού αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης η Ματίνα Παγώνη

Αρνητική στο ενδεχόμενο να γίνουν παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου και φέτος εμφανίστηκε η Ματίνα Παγώνη επικαλούμενη τα τελευταία δεδομένα για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Στο ίδιο πλαίσιο ζήτησε να μην γίνουν γενικά εορταστικές εκδηλώσεις τόσο για του Αγίου Δημητρίου όσο και για την 28η Οκτωβρίου τονίζοντας ότι «ο χειμώνας θα είναι δύσκολος».

Για να εξηγήσει τη στάση της αυτή η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αττικής και Πειραιά επικαλέστηκε τα στοιχεία για τα κρούσματα σε παιδιά καθώς μόλις χθες, Τρίτη, το 1 στα 3 που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ ήταν στην ηλικιακή ομάδα των 0-17 ετών.

Σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη, μάλιστα, ήδη νοσηλεύονται 15 παιδιά ενώ δεν έχει κλείσει ακόμα το 20ήμερο από το άνοιγμα των σχολείων.

Ειδικά για τα σχολεία η Ματίνα Παγώνη σημείωσε στον ΣΚΑΪ ότι οι αίθουσες πρέπει να είναι με ανοιχτά τα παράθυρα και τα παιδιά να είναι με τα μπουφάν καθώς όπως εξήγησε η αλλαγή του αέρα είναι το καλύτερο.

Η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε και στα φετινά Χριστούγεννα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν βλέπω να κάνουμε Χριστούγεννα με τέτοιο ρυθμό εμβολιασμών» καλώντας τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά του κορονοϊού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ