Τρία αγαπημένα αξεσουάρ της Kate Middleton που ίσως έχεις κι εσύ


Η Kate Middleton έχει κάποια κομμάτια στην ντουλάπα της που τους έχει αρκετή αδυναμία! Την έχουμε δει να φοράει τα ίδια ρούχα δύο και τρεις φορές, ενώ πάντα τα σετάρει με πολύ συγκεκριμένα αξεσουάρ.

Σήμερα θα δούμε ποια είναι τα αξεσουάρ που αγαπάει, πως τα συνδυάζει και με τι τα ταιριάζει. Δεν είναι τα ίδια ακριβώς, αλλά έχουν την ίδια αισθητική και το ίδιο style.

Διαμαντένια κρικάκια

Είναι μικρά σε μέγεθος και με διαμαντένιες πέτρες. Τα συγκεκριμένα κρικάκια είναι πολύ κομψά και ταιριάζουν με πολλά outfits, είτε πρωινά είτε βραδινά. Τα φοράει με lady chic φορέματα και τα αγαπημένα της παλτό.

Βελούδινες γόβες

Οι βελούδινες και point toe γόβες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ της. Την έχουμε δει να φοράει σε μπορντό χρώμα, μπεζ, μπλε. Τα συγκεκριμένα παπούτσια εκπέμπουν φινέτσα και ένα πιο αριστοκρατικό style που μας αρέσει πολύ.

Mini tote bags

Το πρωτόκολλο λέει ότι τα χέρια της Δούκισσας πρέπει να κρατούν συνεχώς μια τσάντα για να μην χρειαστεί να χαιρετήσει κάποιον που δεν θέλει. Η ίδια επιλέγει συχνά – πυκνά tote bags σε μικρό μέγεθος που ταιριάζουν απόλυτα με το προσωπικό της style.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ