Τρομακτικό ατύχημα στη Βραζιλία: Αυτοκίνητο καταπλάκωσε 19χρονη σε έκθεση – Το βίντεο σοκάρει


Το ατύχημα στη Βραζιλία σημειώθηκε από λάθος χειρισμό 29χρονου που δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης

Ένα τρομακτικό ατύχημα που οδήγησε στον βαρύτατο τραυματισμό μιας 19χρονης γραμματέας σημειώθηκε στη Βραζιλία και συγκεκριμένα σε έκθεση αυτοκινήτων όταν ένα ΙΧ… έπεσε και καταπλάκωσε την άτυχη κοπέλα.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει, μάλιστα, τη στιγμή του ατυχήματος με το αυτοκίνητο να πέφτει από τον δεύτερο όροφο της έκθεσης και κυριολεκτικά να συνθλίβει την 19χρονη τραυματίζοντας, παράλληλα, και μια 22χρονη συνάδελφό της.

Σύμφωνα με την Daily Mail το ατύχημα σημειώθηκε όταν ένας εργαζόμενος στην έκθεση αυτοκινήτων που ήταν επιφορτισμένος με το πλύσιμο των οχημάτων έκανε λάθος χειρισμό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει από τον δεύτερο όροφο.

Όπως αποδείχθηκε, μάλιστα, ο ηλικίας 29 ετών οδηγός του αυτοκινήτου δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης και δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο τιμόνι του οχήματος.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε έκθεση αυτοκινήτων στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας τη Δευτέρα με τις δύο άτυχες κοπέλες να μεταφέρονται τραυματισμένες στο νοσοκομείο.

Ειδικά για την 19χρονη κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή της καθώς υπέστη σοβαρά κατάγματα σε όλο το κορμί της. Η μεγαλύτερη σε ηλικία συνάδελφός της τραυματίστηκε ελαφρύτερα ενώ τραυματίας ήταν και ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το ατύχημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ