Δίκη για βιτριόλι – Λύτρας: «To μόνο που ένοιαζε την κατηγορούμενη ήταν το μαλλί και το μακιγιάζ»

Δίκη για βιτριόλι: Για την κατηγορούμενη, την οποία «την ένοιαζε μόνο το μαλλί και το μακιγιάζ», μίλησε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Όπως είπε ο κ. Λύτρας, «η Ιωάννα προσπάθησε να περιγράψει στο δικαστήριο τι συνέβη και ότι η δράστις της έριξε από απόσταση 5-7 εκατοστά ένα λίτρο καυστικού υγρού». Είπε ότι «τα ρούχα έλιωσαν, ότι οι πόνοι ήταν αφόρητοι, ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και πήρε τις πρώτες βοήθειες από το φαρμακείο».

Αναφερόμενος στην κατηγορούμενη ο κ. Λύτρας είπε ότι «από το περιβάλλον της κατηγορουμένης κανείς δεν την πλησίασε για μια τυπική συγγνώμη» και πρόσθεσε ότι «η κατηγορούμενη ήρθε στο δικαστήριο αλλά ήταν μια ψυχρή γυναίκα η οποία προφανώς το μόνο μέλημα της ήταν να είναι το μαλλί της στην εντέλεια και μακιγιαρισμένη. Μου έκανε τρομερή εντύπωση. Δεν μπόρεσε καν να κοιτάξει την Ιωάννα στα μάτια, κοιτούσε στην άλλη πλευρά».

Όπως είπε ο κ. Λύτρας, η κατηγορούμενη έδειξε αδιαφορία και αυτό ήταν που εξόργισε τον αδελφό και τη μητέρα της Ιωάννας αναφερόμενος στο επεισόδιο που συνέβη κατά τη δίκη.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here