Γάμος στην τέως βασιλική οικογένεια – Παντρεύεται η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ


Το καλοκαίρι του 2019 ίσως να συνδυαστεί με μια βασιλική τελετή σε κάποιο ελληνικό νησί, αφού η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ αρραβωνιάστηκε.
Έτοιμοι να δουν και το μικρότερο τέκνο τους να έρχεται εις γάμου κοινωνία είναι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η γυναίκα του Άννα-Μαρία. Ο λόγος για τη Θεοδώρα Γλύξμπουργκ που ανακοίνωσε τον γάμο της με τον σύντροφό της εδώ και μια τριετία τουλάχιστον, τον Αμερικάνο Μάθιου Κουμάρ.

«Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώνουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους Θεοδώρας µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτοµέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω». Με αυτή την ανακοίνωση η τέως βασιλική οικογένεια προλόγισε τον επικείμενο γάμο της κόρης.

Νωρίτερα η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ είχε προβεί στο δικό της ερωτικό…διάβημα. «Οι λέξεις δεν µπορούν να περιγράψουν την ευτυχία και τον ενθουσιασµό µου. Ανυποµονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ Ματ».

Όπως αναφέρει η κυριακάτικη Real Life, ο 34χρονος Μάθιου Κουμάρ είναι επιφανής δικηγόρος στο Λος Άντζελες και έκανε την πρόταση γάμου στη Θεοδώρα στο Λονδίνο. Το πλάνο τους είναι ο γάμος να τελεστεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Πιθανός τόπος διεξαγωγής λέγεται ότι θα είναι οι Σπέτσες που αποτελούν κι επιθυμία του Κωνσταντίνου. Κάτι που αν συμβεί θα φέρει στο κοσμοπολίτικο νησί πλήθος βασιλικών οικογενειών και ξένων πολιτικών.

Ούτως ή άλλως, εκεί είχαν παντρευτεί το 2010 ο Φίλιππος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, ενώ ο επικείμενος γαμπρός έχει δηλώσει ενθουσιασμένος με την Ελλάδα και κάποιο νησί της για την τέλεση του γάμου.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ