Μαμά βλέπω νεκρούς ανθρώπους … Απίστευτες μαρτυρίες παιδιών που θα σας σοκάρουν!


«Μαμά βλέπω νεκρούς ανθρώπους». Με ατάκες και καταστάσεις που θα μπορούσαν να είναι βγαλμένες μέσα από το θρίλερ «Έκτη αίσθηση», υποστηρίζουν ότι βρίσκονται αντιμέτωποι γονείς παιδιών με… αόρατους φίλους που όμως ήταν κάποτε υπαρκτά πρόσωπα.

«Έχω μια καινούργια φίλη» είπε με χαρά η 3χρονη Ροζαλίν στη μητέρα της Ρεμπέκα Έβανς στο γυρισμό από τον παιδικό σταθμό για το σπίτι τους. Το αρχικό χαμόγελο στο πρόσωπο της Έβανς ωστόσο έσβησε γρήγορα όπως αποκαλύπτει στη μαρτυρία της στη daily mail, όταν άκουσε τη συνέχεια.

«Τη λένε Τίλι και ζει στο σπίτι μας. Είναι φίλη μου και είναι νεκρή. Και ο Άλεξ είναι φίλος μου. Ζει εδώ. Έχει πεθάνει. Το ίδιο και η μαμά του και ο παππούς του». Όσο και εάν η Ρεμπέκα προσπάθησε να καθησυχάσει τον εαυτό της ότι η φλυαρία της κόρης της δεν ήταν παρά οι φαντασιώσεις ενός τρίχρονου, δεν τα κατάφερε γιαυτό αποφάσισε να κάνει μια μίνι έρευνα.

Προς μεγάλη της έκπληξη ανακάλυψε ότι στο σπίτι τους είχαν ζήσει πράγματι ένα 10χρονο αγόρι ονόματι Άλεξ Τέρνερ το 1861 και μια 20χρονη κοπέλα ονόματι Ματίλντα (Τίλι) Οκ.

Κάτω από το κρεβάτι

Αντίστοιχη εμπειρία έχει ζήσει και η Κέιτι Τζόουνς με την 11χρονη σήμερα κόρη της Άλις, η οποία από την ηλικία των 2 ετών «βλέπει» αόρατες παρουσίες. «Όταν ήταν 2 άρχισε να κλαίει πολύ και να μου λέει ότι κάτω από το κρεβάτι της είναι ένα κορίτσι που το λένε Σίλα και ψάχνει τη μαμά του. Ψάχνοντας στα αρχεία των εφημερίδων βρήκα ότι στο σπίτι είχε πράγματι ένα κοριτσάκι με αυτό το όνομα» αναφέρει η Τζόουνς.

Η μητέρα του 7χρονου σήμερα Λούκα, Τρίσια Τζόρνταν αρχικά τρόμαζε κάθε φορά που ο γιος της έλεγε ότι «έβλεπε» τη νεκρή γιαγιά της, η οποία είχε πεθάνει όταν εκείνος ήταν μόλις 18 μηνών, όμως στην πορεία άρχισε και εκείνη να νιώθει παρηγοριά από την «παρουσία» της. Αυτό που την τάραξε όμως περισσότερο από όλα, ήταν όταν περνώντας έξω από ένα γειτονικό του σπίτι, ο 4χρονος τότε Λούκα της είπε ότι αυτό ήταν το σπίτι του Μάρτιν, ο οποίος πέθανε σε πυρκαγιά. «Έλεγξα τα ονόματα και πράγματι ζούσε σε αυτό το σπίτι ένας Μάρτιν» δηλώνει.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ