Πειθαρχικό Συμβούλιο: Το νέο Πειθαρχικό συμβούλιο της 6ης ΥΠΕ


Συγκροτήθηκε  πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο για τη Διοίκηση της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας με πρόεδρο την  κ. Βαρβάρα Σπηλιοπούλου -Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ. του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών.

Το  πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο για τη Διοίκηση της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας και τους αντίστοιχους Φορείς που υπάγονται σε αυτήν (2021-2022) .Πρόεδρος του συγκεκριμένου πειθαρχικού  συμβουλίου είναι η κ. Βαρβάρα Σπηλιοπούλου -Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ. του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, Πρωτοδίκη Δ.Δ. του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών.

Τα μέλη του νέου πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού  Συμβουλίου  για τη Διοίκηση της 6 ΥΠΕ , είναι τα εξής :

  • Ο κ. Επαμεινώνδας Αποστολόπουλος – Δικαστικός Πληρεξούσιος Α΄ του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, με αναπληρώτρια την κ. Αναστασία Παπαθανασίου Δικαστική Πληρεξουσία Α΄ του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, οι οποίοι αμφότεροι υπηρετούν στο Δικαστικό Γραφείο Πατρών.
  • Χριστόφορος Παπανικολάου Προϊστάμενος Διεύθυνσης, κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, της Περιφέρειας Αχαΐας, με αναπληρωτή τον ΖΗΚΟ ΑΝΤΩΝΙΟ, Προϊστάμενο Διεύθυνσης, κλάδου ΠΕ Σωφρονιστικού Ενηλίκων, του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ