Νέο βιβλίο κάνει αποκαλύψεις για την Μελάνια Τραμπ


Μυστικά και αποκαλύψεις από το βιβλίο της πρώην εκπροσώπου Τύπου του Τραμπ 

Πολλά «μυστικά» για τα ενδότερα του Λευκού Οίκου αποκαλύπτονται στο βιβλίο της Στέφανι Γκρίσαμ «I’ll Take Your Questions Now». Η Γκρίσαμ υπήρξε εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και στη συνέχεια προσωπάρχης της πρώτης κυρίας Μελάνια Τραμπ.

Μέσω του βιβλίου της οι αναγνώστες θα πληροφορηθούν πως είναι να ζεις και να εργάζεσαι μέσα στον Λευκό Οίκο ως Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και την πίεση που δέχεσαι για την διατήρηση της οικογενειακής ζωής και του δημόσιου ρόλου.

Η Μυστική Υπηρεσία ονόμασε «Ραπουνζέλ» την Μελάνια, αναφέρει η Washington Post, σαν την όμορφη γυναίκα που είναι παγιδευμένη σε έναν πύργο, έτσι και η κυρία Τραμπ σπάνια έβγαινε από τα όρια του Λευκού Οίκου.

Η Post και άλλα μέσα ενημέρωσης έχουν αποκτήσει αντίγραφα του βιβλίου των 352 σελίδων της Γκρίσαμ, η οποία υπηρέτησε στον Λευκό Οίκο για τον Τραμπ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, όταν παραιτήθηκε, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Η πρώην προσωπάρχης τής Μελάνια, φέρεται να γράφει στο βιβλίο της για τον θυμό που ένιωθε με τις αναφορές για τις απιστίες του συζύγου της, για την προτίμησή της να ταξιδεύει άνετα (φέρεται να άλλαζε μόλις επιβιβαζόταν στο Air Force One) και για τις ανασφάλειες σχετικά με την προφορά της και το γράψιμο στα αγγλικά, που δεν είναι η μητρική της γλώσσα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ