Ομορφιά αποτρίχωση laser: Οδηγίες προς ναυτιλομένους για τον καλύτερο τρόπο αποτρίχωσης


Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια μη χειρουργική καλλυντική θεραπεία που βοηθά στη μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας από τα περισσότερα μέρη του σώματος. Βεβαιωθείτε ότι θα επιλέξετε έναν επαγγελματία που έχει τα προσόντα και έχει κάνει πολλές φορές αποτρίχωση με λέιζερ. Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιούν κυρίως οι γυναίκες, αλλά και οι άνδρες φυσικά. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουν την επίπονη αποτρίχωση με κερί. Το λέιζερ χρησιμοποιείται για να αφαιρεθούν οι ανεπιθύμητες τρίχες στο πρόσωπο ή σε άλλο μέρος του σώματος. Για παράδειγμα, αποτρίχωση γίνεται στον λαιμό, τα χέρια, τις μασχάλες, τα πόδια και την περιοχή του μπικίνι.

Αποτρίχωση laser: Οδηγίες προς ναυτιλομένους

Πριν ξεκινήσετε με την διαδικασία της πρώτης συνεδρίας, ο ειδικός θα πρέπει να δοκιμάσει το laser σε ένα μικρό κομμάτι δέρματος. Έτσι θα ελέγξει για τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες. Η τεχνική αφαίρεσης τρίχας με λέιζερ είναι απαλή, με ελάχιστη ενόχληση. Οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες περιοχές. Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια βολική εναλλακτική λύση για την αποτρίχωση με κερί, το ξύρισμα και την ηλεκτρόλυση. Εξάλλου δεν απαιτεί χρόνο διακοπής μετά τη θεραπεία.

Οι λόγοι για την επιλογή της αποτρίχωσης με λέιζερ είναι πολλοί. Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους είναι ότι λειτουργεί καλά τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες. Επιπλέον, δεύτερος λόγος είναι ότι έχει μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα σε σύγκριση με το ξύρισμα και την αποτρίχωση. Οι άνδρες αναζητούν θεραπείες με λέιζερ για την αραίωση ή την αφαίρεση των ανεπιθύμητων τριχών στο πίσω μέρος του λαιμού, γύρω από τα αυτιά, το στήθος, τους ώμους, την πλάτη, το στομάχι και την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Αμέσως πριν από τη θεραπεία, τα μαλλιά στην στοχευμένη περιοχή θα κοπούν σε μήκος λίγων χιλιοστών πάνω από την επιφάνεια του δέρματος.

Ο ασκούμενος ή ο τεχνικός θα προσαρμόσει τον εξοπλισμό λέιζερ ανάλογα με το χρώμα και το πάχος των μαλλιών, το χρώμα του δέρματος και τη θέση θεραπείας. Το λέιζερ χρησιμοποιείται για να καταστρέψει τις τρίχες στη ρίζα τους χωρίς να καταστρέψει τον θύλακά τους. Οι συνεδρίες με λέιζερ μπορεί να κυμαίνονται μεταξύ 5 και 60 λεπτών, ανάλογα με την περιοχή που χρειάζεται θεραπεία. Εάν υπάρχει πόνος ή δυσφορία, ο ειδικός θα σας προτείνει μια μέθοδο ανακούφισης. Αυτή η μέθοδος μπορεί να είναι νερό, τζελ αλόης, παγοκύστες ή κάποια καταπραϋντική κρέμα. Οι τρίχες συνήθως εξασθενούν και πέφτουν με την πάροδο του χρόνου. Μετά δηλαδή από επαναλαμβανόμενες θεραπείες. Κατά μέσο όρο οι συνεδρίες έχουν χρόνο αναμονής 4 με 6 εβδομάδες.

Απελευθερωθείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα τώρα!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ