Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμα 14χρονου παιδιού που τη συγκίνησε


Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γίνεται καθημερινά δέκτης αγάπης και στήριξης από αρκετά άτομα – Η ίδια ξεχώρισε το μήνυμα ενός 14χρονου παιδιού

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόσο από την πρώτη στιγμή μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα τον Μάιο του 2020 όσο και, πολύ περισσότερο, μετά την θαρραλέα εμφάνισή της στο δικαστήριο που εκδικάζει την δίκη για το βιτριόλι έχει γίνει δέκτης μηνυμάτων στήριξης και αγάπης από εκατοντάδες άτομα σε καθημερινή βάση που της δίνουν δύναμη να συνεχίσει τον δύσκολο αγώνα που δίνει.

Η ίδια η Ιωάννα Παλιοσπύρου φροντίζει, μάλιστα, να εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες της με αναρτήσεις της στο Instagram παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, και τα μηνύματα που δέχεται.

Την Κυριακή η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεχώρισε το μήνυμα που της έστειλε ένα παιδί 14 ετών το οποίο αρχικά της είπε ότι «είναι θλιβερό και απάνθρωπο όλο αυτό που περνάς». Στη συνέχεια, δε, το 14χρονο παιδί είπε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου:

«Είμαι 14 χρονών και με συγκλόνισε πολύ η ιστορία σου. Πιστεύω πως ό,τι κακό και να της είχες κάνει (που δεν της έκανες) δεν θα άξιζες κάτι τέτοιο. Είσαι ένας άνθρωπος που είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Καληνύχτα».

Με αφορμή, δε, το μήνυμα αυτό η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγραψε – στέλνοντας και ένα καρφί χωρίς να την ονοματίζει στην Έφη Κακαράντζουλα για την πρώτη της παρουσία στη δίκη για το βιτριόλι «τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση από κάποιους ενήλικες… Γιατί τα πράγματα είναι απλά».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ