Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (04/10)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (04/10)

Το κύμα αυξήσεων στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου, το κύμα ανατιμήσεων στο λεγόμενο «καλάθι της νοικοκυράς» και οι τρόποι με τους οποίους εξετάζει η κυβέρνηση να αντιδράσει καθώς σήμερα κατατίθεται το προσχέδιο του προϋπολογισμού κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (04/10)

Στα πρωτοσέλιδα και οι αποκαλύψεις των Pandora Papers της νέας μεγάλης διαρροής εγγράφων για συμφωνίες και περιουσιακά στοιχεία περισσότερων από 100 δισεκατομμυριούχων, 30 παγκόσμιων ηγετών και 300 δημοσίων λειτουργών.

Στις πρώτες σελίδες και οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του Δεκεμβρίου.

Στα πρωτοσέλιδα και η συνεχιζόμενη προκλητική ρητορική της Τουρκίας που παραμένει σε νευρική κρίση μετά την αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας ενόψει του νέου γύρου των διερευνητικών επαφών μέσα στην εβδομάδα που θα διεξαχθούν στην Άγκυρα.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη με τον κορονοϊό, τις αυξήσεις στις συντάξεις αλλά και την αγωνιστική δράση στη Super League όπου ξεχώρισε το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Πέμπτη Δευτέρα (04/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ