ΝΔ: Ακόμα να απαντήσει ο Τσίπρας για τις καταγγελίες Καμμένου περί εξαγορασμένων βουλευτών


Επιμένει η Νέα Δημοκρατία να ζητά απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για όσα κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος

Νέα ανακοίνωση με την οποία ζητά απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για την καταγγελία του Πάνου Καμμένου περί εξαγορασμένων βουλευτών των ΑΝΕΛ εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Όπως επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της «ο λαλίστατος κ. Τσίπρας δεν έχει ακόμα βρει μια κουβέντα για να απαντήσει στις βαρύτατες καταγγελίες του πρώην συγκυβερνήτη του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ είχε πει σε ερώτηση για το πώς και δεν έριξε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών «πώς να ρίξω την κυβέρνηση με τους βουλευτές μου που είχαν όλοι αγοραστεί; Οι βουλευτές μου περάσανε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τις καταγγελίες Καμμένου

Έχουν περάσει τρία εικοσιτετράωρα αφωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα μετά τις απίστευτες καταγγελίες του κ. Καμμένου περί εξαγοράς βουλευτών του. Ο λαλίστατος κ. Τσίπρας δεν έχει ακόμα βρει μια κουβέντα για να απαντήσει στις βαρύτατες καταγγελίες του πρώην συγκυβερνήτη του. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν το ερώτημα: Θα απαντήσει ο κ. Τσίπρας; Θα διαψεύσει τον πρώην συγκυβερνήτη του;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ