Yπόθεση Γκάμπι Πετίτο: «Παραδώσου» -Το μήνυμα της μητέρας της στον καταζητούμενο σύντροφό της


Μήνυμα στον εξαφανισμένο Μπράιαν Λόντρι, τον σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο που βρέθηκε δολοφονημένη σε δύσβατη περιοχή των ΗΠΑ, στέλνει η μητέρα της 22χρονης κοπέλας.

Η Νικόλ Σμιντ, η μητέρα της αδικοχαμένης Γκάμπι Πετίτο που βρέθηκε δολοφονημένη στις 19 Σεπτεμβρίου στο Γουαϊόμινγκ είναι «μία μητέρα σε αποστολή» όπως λέει η ίδια. Το σαββατοκύριακο για πρώτη φορά από την εξαφάνιση και τον θάνατό της έσπασε τη σιωπή της.

«Η μαμά θυμώνει! Παραδώσου! » έγραψε στο Τwitter. Και εξηγεί: «Μια μαμά σε αποστολή, ο αγώνας για αλλαγή και πρόληψη δεν θα τελειώσει ποτέ! Η Γκάμπι μου δεν θα ξεχαστεί ποτέ! » Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πρόσφατα, η οικογένεια Πετίτο ευχαρίστησε τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και όλους όσοι βοήθησαν στην αναζήτηση του Γκάμπι.

Την ιδια στιγμή η αναζήτηση για τον Μπράιαν Λόντρι συνεχίζεται. Τα πλάνα από την κάμερα των αστυνομικών που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 12 Αυγούστου για το επεισόδιο μεταξύ του ζεύγους δείχνουν έναν αξιωματικό να παρατηρεί σημάδια στο πρόσωπο και τα χέρια της Γκάμπι.

Αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν να τσακώνονται σε ένα πάρκινγκ και ειδοποίησαν τις αρχές, αλλά μετά από την κατάθεσή τους στην αστυνομία το ζεύγος απλά έμεινε χώρια τη νύχτα χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες. Η Γκάμπι Πετίτο εξαφανίστηκε λίγο αργότερα, το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο Γουαιόμινγκ και ο 23χρονος Λόντρι εξαφανίστηκε.

H Γκάμπι με τη μητέρα της

Το ζευγάρι ταξίδευε στις ΗΠΑ με ένα φορτηγό πριν ο Λόντρι επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειάς του στη Φλόριντα χωρίς την κοπέλα την 1η Σεπτεμβρίου. Αναφέρθηκε ως αγνοούμενη στις 11 Σεπτεμβρίου και το σώμα της ανακαλύφθηκε σε ένα εθνικό πάρκο του Γουαϊόμινγκ στις 19 Σεπτεμβρίου. Ο θάνατός της κρίθηκε ανθρωποκτονία.
Οι αρχές δέχθηκαν κλήσεις από αρκετούς μάρτυρες που λένε ότι είδαν τον καταζητούμενο άνδρα να διασχίζει τα Απαλάχια Όρη.

«Λάβαμε αρκετές κλήσεις σχετικά με τον εντοπισμό του Μπράιαν Λάντρι τις τελευταίες ημέρες, κάθε μία ερευνάται διεξοδικά και αναζητούνται περιοχές ανησυχίας, όλες όμως χωρίς αποτέλεσμα», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Haywood, Τζεφ Χέινς. «Θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε και να διερευνούμε πλήρως όλες τις κλήσεις για υπηρεσίες που σχετίζονται με την πανεθνική αναζήτηση του Λόντρι εντός της δικαιοδοσίας μας»

Ο μηχανικός Dennis Davis, 53 ετών, ισχυρίζεται ότι μίλησε με τον Λόντρι σε έναν ερημικό δρόμο κοντά στα Απαλάχια Όρη το Σάββατο.

O Nτένις Ντέιβις

Ο 53χρονος, ο οποίος αυτή τη στιγμή κάνει πεζοπορία, είπε στο Fox News ότι ένας άνδρας, ο οποίος «100% ήταν ο Λάντρι» τον σταμάτησε καθώς οδηγούσε σε έναν δρόμο κοντά στα σύνορα Βόρειας Καρολίνας-Τενεσί.

Είπε στο Fox News ότι ο άνδρας έμοιαζε χαμένος και ζητούσε οδηγίες για να φθάσει στην Καλιφόρνια. «Εγώ και η φίλη μου τσακωθήκαμε. Την αγαπώ όμως και μου τηλεφώνησε γι’ αυτό και πρέπει να πάω στην Καλιφόρνια να την δω », είπε ο Ντέιβις στο Fox.

Ο κυνηγός των επικηρυγμένων

Στην αναζήτησή του συμμετέχουν πλέον τηλεοπτικές προσωπικότητες όπως ο Ντουέιν Τσάπμαν, γνωστός ως «σκύλος», ο διάσημος κυνηγός των επικηρυγμένων.
Η 34χρονη κόρη του Τσάπμαν Λίζα είπε ότι λαμβάνει σοβαρά υπ’οψη όλες τις πληροφορίες.

Η τηλεφωνική γραμμή 833-TELLDOG του Τσάπμαν έχει λάβει σχεδόν 3.000 πληροφορίες από την περασμένη εβδομάδα. Ο έμπειρος κυνηγός επικηρυγμένων θεωρεί πως ο Λόντρι κρύβεται πιθανότατα στα Απαλάχια Όρη, σε κάποια δύσβατη περιοχή.

«Πιστεύω ότι όπου κι αν βρίσκεται, βρίσκεται ανάμεσα σε μια κοινότητα ανθρώπων που δεν διαβάζει ειδήσεις ή μπορεί να ταξιδεύει μόνος ή με μια ομάδα που τον βοηθάει» είπε η Λίζα Τσάπμαν. Ο Τσάπμαν «χτένιζε» χθες την κομητεία Pinellas στη ακτή της Φλόριντ. Ο κυνηγός επικηρυγμένων θα παραμείνει εκεί μέχρι να υπάρξουν συγκεκριμένα στοιχεία για να ψάξει αλλού.

Ο «σκύλος» ακολούθησε τα χνάρια της οικογένειας Λόντρι σε ένα κάμπινγκ στο πάρκο Fort De Soto, οπου κατασκήνωσαν στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου.

O Nτουέιν Τσάπμαν

Πλάνα που κυκλοφόρησαν την Κυριακή έδειξαν τον «σκύλο» να βουτάει μέσα στο νερό για να κάνει έρευνες σε ένα νησί στις ακτές της Φλόριντα. «Στο πεδίο αυτή τη στιγμή μαζί με τον Σκύλο βρίσκεται η σύζυγός του Φράνσι, ο γιος της Γκρεγκ, και έχει συγκεντρωθεί μια ομάδα πρώην ντετέκτιβ και αστυνομικών και κυνηγετικιά σκυλιά», είπε ο Τσάπμαν.

Ενώ αρνήθηκε να την κατονομάσει, η Λίζα και το συνεργείο του μπαμπά της ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις κινήσεις της αδερφής του Λόντρι, Cassie Luycx και του συζύγου της James. Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται έξω απο το σπίτι τους, ζητώντας να μάθουν την αλήθεια για την Γκάμπι.

«Κάθε άτομο που είχε επαφή με τον Μπράιαν από τη στιγμή που πέθανε η Γκάμπι μέχρι τη στιγμή που εξαφανίστηκε [ο Λόντρι] είναι ένα άτομο που πρέπει να καταθέσει και να ερευνηθεί. «Η οικογένεια, κατά τη γνώμη μου, σίγουρα αποκρύπτει πληροφορίες και νομίζω ότι η αστυνομία το γνωρίζει επίσης» ειπε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ