Βραδυκίνητη η επισκευή υπηρεσιακών οχημάτων στα συνεργεία της ΕΛ.ΑΣ.


Των: Αντιπρόεδρου Ε.ΑΣ.Υ.Α.: ΚΥΡΙΑΚΑΚΟΥ Παναγιώτη & Αντιπρόσωπων της Ε.ΑΣ.Υ.Α.: ΒΙΔΑΛΗ Ιωάννη, ΜΙΧΑΛΑΚΑ Παναγιώτη, ΠΑΓΑΝΗ Χαράλαμπο, ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ Βασίλειο, ΠΑΠΑΝΔΡΙΑΝΟ Αλέξανδρο, ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ Γεώργιο, ΠΕΛΕΚΗ Θεόδωρου, ΣΑΜΙΩΤΗ Αναστάσιου

Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε για ακόμη μια φορά στο θέμα της επισκευής οχημάτων από τα υπηρεσιακά συνεργεία της ΔΙ.ΤΕ.ΝΕ. που εδρεύουν στην Αμυγδαλέζα.

Ενώ εξαρχής ήμασταν από τους πρώτους που χαιρετήσαμε την σύσταση και στελέχωση αυτών των συνεργείων, καθόσον πιστεύουμε ότι σαν Υπηρεσία πρέπει να έχουμε αυτονομία και να μην απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, εντούτοις γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών παθογενειών που έχουν προκληθεί και χρήζουν άμεσης μέριμνας.

Όπως έχουμε και άλλες φορές επισημάνει παρατηρείται σοβαρή καθυστέρηση στην επισκευή των οχημάτων είτε λόγω έλλειψης απαραίτητων κονδυλίων, είτε λόγω υποστελέχωσης των συνεργείων.

Εμείς ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών συνομιλώντας με το προσωπικό που εργάζεται εκεί ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση και εξ’όσων συμπεράναμε λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας, (καθότι στα συνεργεία πηγαίνουν όλα τα υπηρεσιακά οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.), αντιλαμβανόμαστε ότι κρίνεται επιτακτική η στελέχωση των συνεργείων με ικανό και έμπειρο προσωπικό ώστε να επέλθει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Τη στιγμή που η Ηγεσία προαναγγέλλει την ύπαρξη περισσότερων νυχτερινών περιπολιών στην Αττική, δυστυχώς τα διαθέσιμα νούμερα των περιπολικών οχημάτων δεν επαρκούν.

Αναφερόμενοι στην Άμεση Δράση όπου κατά κόρον επιφορτίζεται με το κομμάτι των περιπολιών και λαμβάνοντας υπόψη ότι καινούργια οχήματα δεν έχουν χορηγηθεί  σε αυτή την Υπηρεσία, καταλαβαίνουμε όλοι την αναγκαιότητα της έγκαιρης και σωστής συντήρησης-επισκευής των «γερασμένων» οχημάτων  της.  

Αναφέρουμε συμπληρωματικά ότι την κρίσιμη περίοδο των πυρκαγιών η Άμεση Δράση «αναγκάστηκε» να δανειστεί από άλλες Υπηρεσίες προσωρινά οχήματα, προκειμένου  να πραγματοποιήσει περιπολίες είτε σε πυρόπληκτες περιοχές, είτε για πυρασφάλεια.

Επιβάλλεται να δοθεί μια οριστική λύση προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικά αδιέξοδα.

 

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ