Ιατρικό Κέντρο Ochsner: Νοσοκομεία χρεώνουν υπαλλήλους για τους μη εμβολιασμένους συζύγους ή συντρόφους τους


Ιατρικό Κέντρο Ochsner: Το Ιατρικό Κέντρο Ochsner Health, το μεγαλύτερο μη κερδοσκοπικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Λουιζιάνα, λέει ότι θα χρεώσει στους υπαλλήλους που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα παροχών υγειονομικής περίθαλψης 2022 αμοιβή για συζύγους και οικιακούς συντρόφους που δεν είναι εμβολιασμένοι κατά της COVID-19. Σε δήλωσή του αυτήν την εβδομάδα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ochsner, Warner Thomas, είπε ότι το τέλος είναι παρόμοιο με αυτό που ίσχυε για τους καπνιστές και είναι σύμφωνο με τα οφέλη που προσφέρουν άλλοι οργανισμοί και εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης. «Αυτό δεν είναι εντολή καθώς οι μη μισθωτοί σύζυγοι και οι εγχώριοι σύντροφοι μπορούν να επιλέξουν ένα πρόγραμμα υγείας εκτός των προσφορών Ochsner Health.

Όπως και με την πολιτική εμβολιασμού των εργαζομένων, οι σύζυγοι και οι εγχώριοι σύντροφοι με ιατρικές και θρησκευτικές αντιρρήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα εξαίρεσης»,  ανέφερε η δήλωση του CEO, σύμφωνα με το CNN. Ως αυτο-ασφαλισμένος οργανισμός, το Ochsner αναλαμβάνει το κόστος της θεραπείας Covid για ασθενείς που βρίσκονται στο ασφαλιστικό της σχέδιο. Οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι αντιπροσωπεύουν τη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών του συστήματος υγείας Covid.

«Η πραγματικότητα είναι ότι το κόστος της θεραπείας της Covid-19, ιδιαίτερα για ασθενείς που χρειάζονται εντατική ενδονοσοκομειακή περίθαλψη, είναι ακριβό και ξοδέψαμε περισσότερα από 9 εκατομμύρια δολάρια για τη φροντίδα Covid για όσους καλύπτονται από τα σχέδια υγείας μας τον τελευταίο χρόνο», πρόσθεσε ο Thomas. στη δήλωσή του. Μια αμοιβή 100 δολαρίων θα αφαιρεθεί από κάθε μισθό αν ο σύζυγος ή ο σύντροφός τους στο σχέδιό τους δεν είναι εμβολιασμένος για την COVID-19. Οι εργαζόμενοι στο Ochsner Health έχουν ήδη προθεσμία μέχρι 29 Οκτωβρίου για να εμβολιαστούν πλήρως οι ίδιοι, αναφέρει η ιστοσελίδα NOLA.com.

Η «αμοιβή για το εμβόλιο για τον σύζυγο COVID» θα ξεκινήσει το επόμενο έτος και θα μπορούσε να ανέλθει σε $ 2.400 ετησίως, ή $ 200 τον μήνα. Τα παιδιά και άλλα εξαρτώμενα άτομα δεν θα ενεργοποιήσουν τη χρέωση, μόνο οι σύζυγοι και οι εγχώριοι σύντροφοι που έχουν υγειονομική κάλυψη μέσω του σχεδίου του υπαλλήλου και είναι επιλέξιμοι για τις λήψεις. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το NBC News, η Λουιζιάνα προσπαθεί να εμβολιάσει περισσότερους ανθρώπους κατά του κορωνοϊού. Ο κυβερνήτης Τζον Μπελ Έντουαρντς ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι το πρόγραμμα «Λήψη για 100» της Λουιζιάνα, το οποίο προσφέρει κάρτες μετρητών 100 δολαρίων σε φοιτητές που εμβολιάζονται, επεκτείνεται για να προσφέρει τα χρήματα σε όποιον εμβολιάζεται πρόσφατα κατά της Covid-19.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ